Alege un sponsor

duminică, 21 septembrie 2008

Accident Galati: un mort si doi raniti din cauza unui carutas


Un om a murit si alti doi au fost raniti grav, sambata noapte, dupa ce masina lor a ajuns pe contrasens si a lovita un alt autoturism.
Si asta, din cauza inconstientei unui carutas. Ignorand legea, acesta a condus pe sosea fara sa aiba caruta semnalizata.

Masina a ajuns astfel pe contrasens, pentru ca soferul nu a vazut la timp vehiculul tras de cal.

Soferul care a incercat sa evite, in ultimul moment, caruta, a scapat cu viata. La fel si pasagerul masinii lovite. Cei doi au fost spitalizati.

Celalalt sofer, care mergea regulamentar, nu a avut insa nicio sansa. A murit pe loc. Cei de la descarcerare s-au chinuit mai bine de o ora sa-l scoata din caroseria distrusa.

Politistii incearca acum sa dea de urma carutasului, care a fugit, desi cele trei victime zaceau la cativa metri de el.

Tot din cauza proprietarului unui cal a avut loc un alt accident, pe DN 65, la iesirea din Pitesti. Un barbat de 42 de ani a ajuns la spital dupa ce a lovit cu masina un cal, ajuns in mijlocul strazii.

Soferul pare urmarit de ghinion: in urma cu trei luni, cand era cu familia la munte, o stanca desprinsa dintr-un versant i-a zdrobit masina, care s-a rasturnat intr-un parau. Si acum, ca si atunci, a fost ranit serios.

Calul pe care l-a lovit a fost aruncat pe banda opusa si a murit pe loc. Politistii urmeaza sa ceara unui veterinar sa verifice daca animalul avea cip ca sa-l poata identifica pe stapanul care a lasat calul in strada. Pentru neglijenta, proprietarul risca, potrivit legii, o amenda de 100 de lei
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag