Alege un sponsor

luni, 1 septembrie 2008

Accident grav in Constanta! Doi tineri au murit, alti trei au fost raniti!

Doi tineri au murit, iar alti trei se zbat intre viata si moarte dupa un infiorator accident petrecut duminica noapte in judetul Constanta. Masina in care erau a zburat de pe sosea, s-a izbit de un copac si apoi s-a infipt intr-un sant.

Tragedia a avut loc pe drumul judetean care leaga doua localitati de langa Dunare. Intr-o curba deosebit de periculoasa, soferul a pierdut controlul volanului, masina a zburat intr-un copac si s-a rasturnat apoi intr-un sant. In urma impactului, un baiat de 26 de ani si o fata de 14 si-au pierdut viata. Rudele spun ca veneau spre casa cu inca trei prieteni de la o petrecere dintr-un sat alaturat.In loc de petrecere, parintii ei se vor pregati pentru inmormantare.

Mai multe ambulante sosite la locul accidentului i-au transportat de urgenta pe raniti la spital. Medicii au declarat ca unul din tineri are coloana fracturata si va ramane paralizat pe viata. Ceilalti doi, soferul si inca un pasager, sunt si ei in stare critica.

Daca va supravietui, soferul risca inchisoarea pentru moartea celor doi prieteni ai sai. Adolescenta de 14 ani urma sa-si serbeze ziua de nastere saptamana viitoare.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag