Alege un sponsor

luni, 13 octombrie 2008

Accident Chitorani Prahova: Alcoolul, cauza unui accident sangeros dintr-o localitate prahoveana


O persoana a murit si alte cinci au fost ranite in urma ciocnirii dintre doua masini. Tragedia a avut loc in judetul Prahova si a fost provocata duminica noaptea de un sofer baut care a lovit un automobil in care se aflau patru militari buzoieni.
Unul dintre acestia, un barbat de 43 de ani, locotenent colonel la o unitate de aviatie, a murit in urma izbiturii. Doi dintre colegii victimei au fost spitalizati in stare grava.

Desi sotia sa era, de asemenea in stare critica, soferul inconstient a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar a fost prins de politisti.

Cei patru militari buzoieni se intorceau de la Brasov, insa in judetul Prahova in localitatea Chitorani un sofer baut a patruns pe contrasens si i-a lovit in plin. Militarul care a murit statea pe bancheta din spate a masinii. Martori ai tragediei, soferii care se aflau in zona au oprit pentru a-i ajuta pe raniti.

Soferul baut, are 32 de ani, si va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

cel care a murit in acest accident este unchiul meu, iar cel responsabil pentru moartea lui este inca in libertate. dupa 6 luni...el inca se plimba liber si conduce nestingherit!!!

Textad

Emag