Alege un sponsor

luni, 29 septembrie 2008

Accident Sebes Deva: S-a urcat baut la volan si si-a bagat in mormant sotia


Un barbat de 60 de ani din judetul Alba a provocat moartea sotiei si ranirea a doi tineri, intr-un accident sangeros petrecut duminica noaptea pe Drumul National 7 care leaga Sebesul de Deva.
S-a urcat la volan baut si a intrat cu masina intr-un zid de sustinere de pe marginea soselei.

Sotia, aflata pe scaunul din dreapta a murit in chinuri groaznice. Bratul i-a fost smuls in izbitura puternica si a decedat din cauza hemoragiei.

Scena macabra a continuat si dupa accident, cand soferul baut a facut un circ monstruos in fata politistilor.

Alertati de producerea accidentului, politistii au descoperit un peisaj sinistru. Soferul le-a dat impresia ca nu realizeaza ce s-a intamplat si ca sotia lui, in varsta de 56 de ani zace fara suflare pe scaunul din dreapta.

Cu doar cateva ore inainte cuplul petrecea la o nunta unde barbatul a baut zdravan. Asta nu l-a impiedicat sa se urce la volan si chiar sa mai ia in masina o fetita de 13 ani si un baiat de 17 ani.

Fata a suferit o fractura de clavicula, iar baiatul o fractura de omoplat. Amandoi au ajuns la spital. Soferul risca acum inchisoarea pentru ucidere din culpa si consum de alcool la volan.
Sursa

Accident Valu lui Traian Constanta: doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident stupid


Doi oameni au murit, azi-noapte in urma unui accident rutier mai putin obisnuit.
Una din victime este un barbat care a traversat drumul ce leaga Constanta de Valu lui Traian fara sa se asigure si a fost izbit de o masina.

Pietonul a fost proiectat prin parbriz si banuiesc anchetatorii s-a lovit cap in cap cu pasagerul din dreapta al autoturismului.

Medicii i-au gasit intr-o balta de sange. Medicii de la ambulanta au incercat sa-i resusciteze, dar nu au avut succes.

Cand au primit vestea tragediei, rudelor pasagerului nu le-a venit sa creada. Au sosit in graba, sa vada daca era real ceea ce auzisera.

In stare de soc, soferul a avut nevoie de minute bune ca sa-si revina. Le-a spus politistilor ca a condus cu 100 de kilometri pe ora si ca, desi a franat, nu a mai putut evita pietonul.
Sursa

luni, 22 septembrie 2008

Grav accident Arges. Doi oameni si-au pierdut viata


Nenorocire pe o sosea din Arges unde un barbat de 52 de ani a rezistat mai mult de o jumatate de ora, desi era strivit intr-o masina lovita de TIR si azvarlita de pe sosea.
In tot acest timp, la volan, fiica lui murise. Politistii cred ca ea a provocat accidentul. Se intorceau amandoi de la o nunta si, probabil obosita, tanara a adormit la volan si a intrat cu masina pe contasens.

40 de minute - atat le-a luat celor de la descarcerare ca sa-i scoata din masina pe tanara de 32 de ani si pe tatal ei.

Barbatul s-a agatat cu toate puterile de viata. A rezistat 40 de minute prins intre fiarele masinii si inca 20 in ambulanta, dar in apropiere de spital s-a stins.

Tatal si fiica vor fi inmormantati in aceeasi zi, la Pitesti.
Sursa

Accident mortal în Ştefăneşti Ilfov

Un tânăr a murit şi alţi patru au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac, în comuna ilfoveană Ştefăneşti.

Şoferul, care este din Ştefăneşti şi are 21 de ani, obţinuse carnetul de conducere cu numai câteva luni în urmă. În urma accidentului a fost rănit el şi încă trei ocupanţi ai maşinii pe care o conducea. Toţi patru au fost transportaţi de urgenţă la Spitalele Pantelimon şi Floreasca.

Cel de-al cincilea pasager, aflat în dreapta şoferului nu a mai putut fi salvat.

''Din primele cercetări se pare că a pierdut controlul volanului, a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un arbore aflat pe partea stângă '', a precizat Cătălin Baba, subinspector în cadrul Poliţiei Rutiere Ilfov.
Sursa

duminică, 21 septembrie 2008

Accident grav în Bascov Argeş

O persoană a murit şi alte două au fost rănite în această dimineaţă, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar, în zona localităţii Bascov.


În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar alte două persoane aflate în aceeaşi maşină au fost rănite. Pentru scoaterea victimelor din autovehicul a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.
Sursa

Accident Galati: un mort si doi raniti din cauza unui carutas


Un om a murit si alti doi au fost raniti grav, sambata noapte, dupa ce masina lor a ajuns pe contrasens si a lovita un alt autoturism.
Si asta, din cauza inconstientei unui carutas. Ignorand legea, acesta a condus pe sosea fara sa aiba caruta semnalizata.

Masina a ajuns astfel pe contrasens, pentru ca soferul nu a vazut la timp vehiculul tras de cal.

Soferul care a incercat sa evite, in ultimul moment, caruta, a scapat cu viata. La fel si pasagerul masinii lovite. Cei doi au fost spitalizati.

Celalalt sofer, care mergea regulamentar, nu a avut insa nicio sansa. A murit pe loc. Cei de la descarcerare s-au chinuit mai bine de o ora sa-l scoata din caroseria distrusa.

Politistii incearca acum sa dea de urma carutasului, care a fugit, desi cele trei victime zaceau la cativa metri de el.

Tot din cauza proprietarului unui cal a avut loc un alt accident, pe DN 65, la iesirea din Pitesti. Un barbat de 42 de ani a ajuns la spital dupa ce a lovit cu masina un cal, ajuns in mijlocul strazii.

Soferul pare urmarit de ghinion: in urma cu trei luni, cand era cu familia la munte, o stanca desprinsa dintr-un versant i-a zdrobit masina, care s-a rasturnat intr-un parau. Si acum, ca si atunci, a fost ranit serios.

Calul pe care l-a lovit a fost aruncat pe banda opusa si a murit pe loc. Politistii urmeaza sa ceara unui veterinar sa verifice daca animalul avea cip ca sa-l poata identifica pe stapanul care a lasat calul in strada. Pentru neglijenta, proprietarul risca, potrivit legii, o amenda de 100 de lei
Sursa

sâmbătă, 20 septembrie 2008

Accident Romanasi Salaj, pe soseaua Zalau-Cluj Napoca: 4 persoane au ars in masina mortii!


Patru oameni au murit carbonizati si alti doi au ajuns la spital cu rani grave dupa un groaznic accident petrecut in Salaj, pe soseaua Zalau-Cluj Napoca. Doua autoturisme s-au ciocnit violent pe soseaua uda de ploaie.
Dupa ce s-a rostogolit de mai multe ori, una dintre masini a iesit de pe carosabil si s-a oprit intr-un gard, unde a explodat.

Politistii care ancheteaza cumplitul accident petrecut pe Drumului European 81, in apropierea comunei Romanasi, nu au o sarcina deloc usoara.

Ei trebuie sa confirme identitatea celor patru cadavre complet carbonizate, in conditiile in care deflagratia a distrus acte si alte posibile indicii. Trei trupuri au fost scoase dintre resturile masinii, dar al patrulea cadavru a fost gasit in apropiere, pe camp. Anchetatorii nu pot spune deocamdata daca omul se afla si el in masina sau trecea, intamplator, prin zona.

Conducatorul din prima masina, desi grav ranit, a reusit sa-l ajute pe soferul celei oprite in gard sa iasa inainte de deflagratie. Cei doi sunt singurii care au supravietuit impactului.
Sursa

Accident Semanatoarea Bucuresti: Bilant tragic in Capitala! Patru tineri si-au pierdut viata in Dambovita


Teribilul accident s-a petrecut chiar in fata statiei de metrou Semanatoarea, din Capitala.

Martorii au sunat inspaimantati la 112 si au cerut ajutor.

Dupa o interventie care a durat aproape doua ore, salvatorii au reusit sa aduca la suprafata trupurile tinerilor, fara suflare insa.

Niciunul dintre cei patru baieti nu avea mai mult de 22 de ani.

In momentul in care scanfandrii au intrat in apa sa caute victimele, a inceput numaratoarea groazei. Pentru niciunul dintre ei, medicii nu au putut face altceva decat sa constate decesul.

Chiar si dupa ce trupurile celor patru baieti au fost luate de echipajul de la IML, scafandrii au mai cautat o jumatatea de ora prin apa si au tras masina la mal, sa vada daca nu cumva mai exista vreo victima. Interventia a fost extrem de dificila.

Toti patru au murit in chinuri groaznice, prinsi in masina care s-a scufundat dupa ce a aterizat cu plafonul in jos, in apa.
Sursa

vineri, 19 septembrie 2008

Reguli noi pentru soferi: cum vor arata noile permise europene si ce restrictii vor intra in vigoare din ianuarie 2009

Viitoarele permise europene vor contine un cod cu informatii privind starea de sanatate: vederea, auzul, boli etc, dar si restrictionari de tipul “posesorul trebuie sa conduca doar ziua sau doar insotit”. Tot pe permis vor fi consemnate date privind tipul transmisiei, sistemul de franare sau de directie. Directiva 126/2006 privind permisele de conducere va face posibil ca din 2012 pe intreg teritoriul Uniunii Europene conducatorii auto sa aiba un singul model de permis insa peste cateva luni, din ianuarie 2009 vor intra in vigoare primele restrictii. Documentul, un card de plastic colorat in albastru si galben in care va fi incorporat un microcip, va contine cateva rubrici noi.

Permis restrictionat doar pentru masini cu cutie automata. Se intampla deja in Franta si Anglia, spune deputatul european Adriana Ticau, membra a Comisiei de Transport din Parlamentul European. Cu alte cuvinte, englezii si francezii care vor sa conduca doar masini dotate cu cutie automata, sustin testul practic pe astfel de autoturisme.

Cei care vor obtine insa un astfel de permis nu vor putea conduce masini cu cutie de viteze manuala decat daca vor sustine un test de abilitati. ”Statele membre trebuie sa fie gata cu implementarea acestei prevederi din directiva pana pe 19 ianuarie 2009. Incepand cu aceasta data pe toate permisele auto care vor fi emise in orice tara din UE ca urmare a sustinerii testelor pe autovehicule cu transmisie automata va fi inscrisa mentiunea: valabil doar pentru autovehiculele care au cutie de viteze automata”, mai spune Ticau.

Regula nu se aplica in Romania. Scolile de soferi nu au inca optiunea de a oferi instruire pe masini cu cutie automata. Nici Politia Rutiera nu organizeaza examene in mod diferentiat, in functie de tipul cutiei de viteze.

Cate permise poate avea un cetatean european. O alta prevedere care va intra in vigoare in 2009 este cea legata de numarul de premise si de rezidenta. Pana acum, daca un cetatean englez, spre exemplu, isi muta resedinta in Franta si dupa 5 ani se muta in Spania, putea sa aiba trei premise de conducere, eliberate de autoritatile din cele trei tari unde a locuit.

Din ianuarie 2009 o persoana va putea detine doar un permis emis in tara de resedinta. Cei care isi vor stabili resedinta in alt stat membru, dupa 2 ani vor putea aplica pentru un permis. Permisul vechi va ramane la politie in noua tara de resedinta si va fi returnat autoritatilor emitente.

Dar directiva ofera statelor membre si posibilitatea de a refuza eliberarea unui nou permis unei persoane care are permisul anulat in alt stat. Mai mult, autoritatile din tara de adoptie pot chiar refuza sa recunoasca un permis daca documentul este suspendat.

Permise din 2012 pentru scutere si motociclete de mica putere. O alta noutate adusa de directiva este introducerea unor noi categorii de premise pentru asa numitele “mopeds” (sau scutere) si motociclete de mica putere. Cei care vor dori sa se plimbe cu scutere vor trebui sa aiba minim 16 ani si sa obtina un permis de tip AM. Pentru aceasta tinerii vor trebui sa treaca de un test teoretic si de unul practic. Directiva lasa insa la latitudinea statelor membre introducerea sau nu si a unui test de comportament si a unui examen medical.

Un alt nou tip de permis va fi cel pentru motocicletele de mica putere (nu mai mare de 11kW) A1, pentru pilotarea carora varsta minima admisa va fi tot 16 ani. Cine are insa deja un permis de tip B nu trebuie sa obtina si permis AM.

Permisul, valabil 10 ani. Tot din 2012 validitatea unui permis de sofer amator nu va fi mai mare de 10 ani iar pentru cei profesionisti 5 ani. Statele membre pot limita insa valabilitatea permisului auto pentru conducatorii tineri, aflati la primul permis ca si pentru cei a caror varsta depaseste 50 de ani, pentru cresterea frecventei examenelor medicale. Aceste noi reglementari au adus multa nemultumire in Germania, tara unde, odata permisul obtinut este valabil pe viata.
Sursa

Accident Transfagarasan Sibiu: trei persoane ranite grav intr-un accident pe DN1

Doi barbati si o femeie au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit violent langa intersectia ce leaga DN1 de soseaua Transfagarasan.
Un tanar de 20 de ani, care are permis de cateva luni, a uitat sa reduca viteza pe timp de ploaie si a lovit doua masini care stationau regulamentar in dreptul unui semafor montat pentru o portiune de drum in lucru.

Se pare ca soferul sibian a vrut sa vada de ce este in stare automobilul sau si a apasat prea tare pedala de acceleratie Nu a mai avut timp sa reduca din viteza si a lovit un autoturism pe care l-a proiectat intr-o cisterna incarcata cu ciment, care astepta culoarea verde la semafor. Soferul acesteia s-a trezit lovit in spate chiar atunci cand a vrut sa plece de pe loc.
Sursa

Accident Glodeanu Sarat Buzau: cinci morti intr-un accident rutier grav


Trei copii, cu varste intre 3 si 6 ani, au murit impreuna cu parintii lor, intr-un accident de circulatie petrecut pe drumul European 85, in apropierea localitatii Glodeanu Sarat.
Se intorceau cu totii din vacanta de la mare si mergeau spre casa, la Suceava. Un sofer angajat intr-o depasire imprudenta a intrat insa pe contrasens si i-a izbit in plin.

Cele doua masini care zac aproape descompuse pe marginea drumului sunt dovada clara a fortei cu care s-a produs impactul. Familia care se intocea de la mare nici nu a apucat sa isi dea seama ce se intampla. Parintii si cei 3 copii au murit pe loc, cand un sofer din Bucuresti i-a izbit frontal.

Accidentul s-a produs din vina soferului bucurestean, spun politistii. Conducea cu viteza mare si a tinut neaparat sa faca o depasire care il ducea clar pe contrasens. Asa a izbit frontal automobilul in care se afla familia cu trei copii, ce venea de la mare.

Medicii de la ambulantele venite in graba nu au putut decat sa constate decesul parintilor si al celor trei baieti.

Soferul vinovat a scapat cu viata, dar are picioarele rupte si a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Capitala. Va avea insa dosar penal pentru ucidere din culpa si, pentru cele cinci vieti secerate, risca 7 ani de inchisoare.

Politistii din Buzau spun ca acesta este cel mai grav accident de circulatie petrecut anul acesta in judet.

Un accident tras aproape la indigo s-a petrecut azi-noapte la iesirea din Galati. O femeie din Republica Moldova, aflata la volanul unui autoturism inmatriculat in Grecia, a ajuns pe contrasens si a intrat intr-un autocar.

Soferita din Republica Moldova avea si ea in masina trei copii - fete cu varstele de 3, 9 si 14 ani. Femeia de 39 de ani si doua dintre fetite au murit pe loc. Doar fata cea mare, de 14 ani, a scapat cu viata, insa are rani grave si este internata in spital.

Politistii spun ca este foarte probabil ca femeia sa fi adormit sau pur si simplu sa fi pierdut controlul volanului din cauza oboselii, si asa a ajuns pe contrasens. In autocarul in care s-a infipt se aflau doi soferi si sapte pasageri care au scapat nevatamati.
Sursa

Accident Casimcea Tulcea: doi motociclisti au murit loviti de masina primarului

Motocicleta lor a fost lovita de o masina in apropierea localitatii Casimcea.
Sursa

Accident Comanesti Bacau! Cinci tineri si-au pierdut viata


Vehiculul condus de un baiat in varsta de 24 de ani s-a zdrobit de un cap de pod. In urma impactului, un singur om a supravietuit.
Politistii spun ca, in momentul tragediei, autoturismul rula cu cel putin 110 kilometri pe ora.

Inghesuiti sase intr-o masina, tinerii se intorceau de la un restaurant unde au petrecut, se pare, toata noaptea. Joi, soferul, un baiat de 24 de ani, urma se sa plece in Spania la munca. A vrut sa se desparta de prieteni cu o petrecere.

La intoarcere spre casa insa, intr-o curba, nu a mai tinut drumul si a intrat cu masina intr-un cap de pod. S-a intamplat la intrarea in Comanesti.

Politistii cred ca soferul nu a stat departe de pahar. De altfel, in masina anchetatorii au gasit mai multe sticle de bere, iar medicii spun ca supravietuitorul era beat cand a ajuns la spital.

Cei cinci prieteni vor fi inmormantati in aceeasi zi.
Sursa

joi, 18 septembrie 2008

Accident Salaj Zalau: Doi morti si un ranit intr-un accident violent, pe o sosea din Zalau


Doi barbati au murit si un al treilea a fost ranit, joi noapte, intr-un accident care a avut loc intr-o localitate din judetul Salaj.
Sursa

miercuri, 17 septembrie 2008

Accident Drobeta Turnu-Severin: Doi barbati au murit striviti de o masina in Drobeta Turnu-Severin

Sfarsit teribil pentru doi barbati, pe sosea, la iesirea din orasul Drobeta Turnu Severin.

Au murit striviti intr-o masina condusa cu viteza excesiva. Soferul gonea nebuneste cu 200 de kilometri la ora sustin martorii.

Automobilul lovit un stalp de inalta tensiune, s-a rasturnat si a ajuns sub tevile de la reteaua de termoficare a orasului. Soferul de 36 de ani si pasagerul de 49 de ani au murit pe loc.

Cu greu au reusit cei de la descarcerare sa scoata cadavrele din masina distrusa. Automobilul a fost proiectat la zeci de metri de stalpul pe care l-a lovit violent, dupa ce a zburat de pe sosea.

In urma impactului masina practic s-a dezintegrat.

Politistii au luat in calcul si varianta ca soferul era baut si din cauza vitezei a pierdut controlul volanului.

Cadavrele au fost duse la morga Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin pentru autopsie.
Sursa

Accident Bran: Neatentia a provocat din nou accidente in lant pe soselele Romaniei


Sambata o masina cu doua familii aflate in vacanta la Bran, a fost lovita in plin de un tir, angajat intr-o depasire pe contrasens.

Soferul autotrenului a intrat pe contrasens ca sa depaseasca, dar s-a napustit in autoturismul care tocmai lua stanga pentru a intra in parcarea unui supermarket. Grav raniti au fost copiii, care erau tinuti in brate de pasagerii de pe bancheta din spate.

Toti cei sase oameni din autoturism au ajuns in stare grava la spital.

In Bucuresti in schimb, o alta familie a scapat cu bine dupa ce automobilul in care se afla a plonjat in raul Dambovita. O femeie si un sotul ei, impreuna cu cei doi copii ai lor de cinci si sapte ani, au ajuns cu masina in raul Dambovita. Barbatul aflat la volan spune ca a evitat un caine in viteza, dar a pierdut controlul automobilului, care a rupt gardurile de protectie de pe mal.

Oamenii au fost scosi din apa de pompieri. La numai 13 grade Celsius, au suferit soc termic si s-au ales cu cateva zgarieturi, dar sunt in afara oricarui pericol.

In localitatea maramureseana Coltau insa, un baietel de sapte ani a murit intr-un accident. Copilul s-a agatat, cu inca doi prieteni, un camion care transporta piatra. Cand soferul a dat cu spatele, baiatul s-a dezechilibrat si a cazut. A fost prins sub rotile masinii.

Luni, pentru baiat, ar fi fost prima zi de scoala. Parintii se pregatesc acum insa de inmormantare. Soferul autobasculantei a fost dus la Baia Mare pentru audieri.
Sursa

Accident violent in Capitala in fata stadionului Ghencea

Trei persoane au ajuns la spital in stare grava, duminica dimineata, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal.

Unul dintre soferi a incercat sa evite o gura de canal si a intrat pe contrases. Nu a reusit sa revina pe banda sa, pentru ca in fata i-a aparut cealalta masina pe care a lovit-o in plin.

Cei trei raniti au fost preluati de un echipaj SMURD si de o ambulanta si au fost transportati la spitalul Universitar.

Soferul vinovat de accident s-a ales cu multimple leziuni si este in stare foarte grava.

Politistii spun ca el risca acum dosar penal pentru vatamare corporala.
Sursa

Curse legale de masini tunate: Vitezomanii si-au facut de cap la Pitesti la o cursa legala de masini


Si-au adus pe pista bolizii si au apasat pedala acceleratiei la maximum intr-o goana nebuna catre linia de sosire.

Competitia a fost organizata chiar de politisti, care spera ca asemenea evenimente vor duce la disparitia curselor ilegale de masini.

Ei au reusit sa adune astfel 90 de concurenti din toata tara, care s-au intrecut in fata celor doua mii de spectatori.

Pe o pista nou-asfaltata si amatorii de senzatii extreme la volan au vrut sa arate tot ce pot atat ei cat si masinile lor. Cel mai rapid automobil care a starnit invidia concurentilor apartine unui bucurestean, impatimit al curselor de mare viteza. Bolidul de peste 70.000 de euro atinge 100 de km numai in trei secunde.

Dupa opt ore in care au turat la maximum motoarele masinilor, castigatorii au plecat acasa cu diplome de merit.
Sursa

Accident Vaslui: Noapte insangerata la Vaslui. Un sofer a spulberat trei familii!


Trei barbati au murit si o femeie a fost grav ranita la Vaslui, dupa ce un sofer beat a intrat direct intr-un grup de oameni care mergeau pe marginea drumului.

Cu totii erau asteptati la o nunta, la cateva sute de metri distanta. La fel si soferul vinovat, care gonea spre nunta surorii lui.

Cei trei barbati iesisera impreuna cu sotiile lor dintr-un motel si se indreptau spre restaurant, fara sa stie ca pe marginea drumului se vor afla intr-un loc nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Aparut parca de nicaieri, un bolid i-a spulberat in viteza. Soferul cu mintea tulbure a calcat acceleratia in curba. Doi dintre barbati, de 41 si 53 de ani, au murit imediat dupa impact.

Un alt barbat si o femeie, aflati in spatele lor, au cazut ca secerati pe marginea drumului. Sotiile primelor doua victime au vazut tot ce s-a intamplat cu inima inghetata de spaima. Erau la cativa metri departare, o distanta care le-a despartit de moarte. Plecasera putin mai tarziu decat ceilalti si nu apucasera sa-i ajunga din urma.

Masina care i-a spulberat a iesit de pe sosea si s-a rasturnat. Soferul nu a patit nimic. Politistii au aflat ca era baut si se grabea sa ajunga si el la o nunta, a surorii sale.

Ranitii, un barbat de 48 de ani si o femeie de 50, au ajuns la spital mai mult morti decat vii. Barbatul n-a mai apucat dimineata.

Culmea, soferul vinovat le-ar fi spus politistilor ca incerca sa depaseasca o masina in curba, iar oamenii i-ar fi aparut brusc in fata. A nenorocit trei familii si este cercetat penal acum pentru ucidere si vatamare corporala din culpa, dar si pentru ca a condus baut.
Sursa

Accident Gaesti: Doi morti si un ranit din cauza inconstientei la volan

Un accident grav s-a petrecut astazi pe Drumul National 7, in apropiere de Gaesti.

O tanara de 20 de ani si tatal ei, de 54 de ani, au murit pe loc. Masina lor a fost lovita de un microbuz, iesit pe contrasens. Fata s-a stins in bratele medicilor de la SMURD, chemati de soferii care treceau prin zona. In masina se mai afla mama fetei, care a scapat cu rani usoare.

Politistii spun ca soferul microbuzului a incercat sa depaseasca, dar din cauza vitezei, a lovit autoturismul care circula regulamentar. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si risca pana la 7 ani de inchisoare.

Sfarsit tragic pentru o familie de batrani din Sibiu

Zdrobit de asfalt, din inconstienta unui sofer de tir beat!

Accident cumplit in Brasov! Doi tineri au ars de vii
Sursa

Accident Lugoj: Impact violent intre doua motoare la iesirea din Lugoj!

Un motociclist care circula cu mult peste o suta de kilometri la ora a spulberat un scuterist care a vrut sa vireze la stanga.

Barbatul s-a apropiat foarte mult de scuter si nu l-a mai putut evita. Desi lovitura a aruncat cele doua motoare la cativa zeci de metri, cei doi conducatori au fost norocosi si s-au ales doar cu cateva vanatai. Pasagerul de pe motocicleta a fost ranit grav si transportat la spitalul din Lugoj.

Martorii spun ca motociclistul avea viteza foarte mare. Zbura pur si simplu pe sosea. De altfel, acul s-a blocat la 180 de kilometri la ora in momentul impactului. Bucati din ambele motorete s-au imprastiat pe o distanta de o suta de metri.

Conducatorul de pe motocicleta a declarat dupa incident ca nu mergea prea tare.

Portiunea de sosea unde s-a intamplat totul este foarte buna, asa ca soferii depasesc deseori viteza legala. In ultimul timp, mai multe accidente au avut loc in zona.
Sursa

luni, 15 septembrie 2008

Accident Deva si Sebes: Doua dube s-au ciocnit pe DN7! Doi oameni au murit si 11 au fost raniti


Doua autovehicule in care se aflau 13 persoane s-au ciocnit frontal dupa ce unul dintre soferi a facut o depasire neregulamentara. In urma impactului violent, doi oameni au murit, iar alti 11 au fost dusi la spital cu cateva ambulante.
Dezastru pe drumul dintre Deva si Sebes, unde doi oameni si-au gasit sfarsitul si 11 persoane au fost ranite. Doua microbuze de pasageri s-au ciocnit frontal, in plina viteza, dupa ce unul dintre soferi a facut o depasire riscanta. Mai multe ambulante si echipe de la descarcerare au venit imediat la locul nenorocirii, iar circulatia a fost blocata in zona ore intregi.

Soferul care a provocat nenorocirea, avea in masina trei pasageri si gonea nebuneste, pe o ploaie torentiala, spun cei care l-au vazut inainte de secundele fatale. Facea depasire dupa depasire, fara sa tina cont ca este in curbe fara vizibilitate sau ca soseaua este plina de apa. La un moment dat, n-a mai putut sa intre pe banda lui si s-a zdrobit de un alt microbuz in care erau noua oameni.

Soferul care a provocat accidentul a scapat doar cu rani usoare. Politistii i-au luat probe ca sa-i stabileasca alcoolemia. El ar putea fi condamnat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.
Circulatia pe ruta Sebes – Deva a fost blocata mai bine de doua ore. Politistii le-au recomandat soferilor rute ocolitoare, insa multi dintre ei au preferat sa ramana in coloana.
Sursa

sâmbătă, 13 septembrie 2008

Accident Brasov! Doi tineri de 17 ani au ars de vii

O masina in care se aflau trei tineri s-a lovit puternic vineri noapte de scuarul unui sens giratoriu, s-a rasturnat de cateva ori si a luat foc.

Unul dintre ei conducea, desi nu implinise 18 ani, ca sa poata da examen pentru permis.

Cele doua victime n-au reusit sa iasa din capcana. Au ars de vii. Prietenul lor, aflat pe scaunul din dreapta, a fost singurul care a scapat cu viata. A vazut cum s-au scurs ultimele secunde din viata tovarasilor sai, fara sa-i poata ajuta.

Cei trei goneau pe soseaua de la iesirea din Brasov spre Bran. Masina a intrat in bordura cu o viteza nebuna, spun martorii.

Rudele tinerilor nu inteleg ce s-a intimplat. Ii stiau in viata, plecati la plimbare. Proprietarul masinii este fratele tinarului care a supravietuit cumplitului accident. Barbatul abia se intorsese din Franta.
Imaginile par desprinse dintr-un film al mortii. Flacarile au inghitit masina intr-o secunda. Inauntru, doi adolescenti de 17 ani s-au zbatut sa scape din capcana. Unul dintre ei era la volan, iar celalalt, pe bancheta din spate. N-au avut scapare: autoturismul era inclinat pe o parte. Prietenul lor, un tinar de 22 de ani, a reusit sa iasa afara. Statea pe scaunul din dreapta.

Tanarul de 22 de ani, singurul care a scapat viu, si-a revenit astazi iar viata nu ii este pusa in pericol, spun medicii care l-au ingrijit. Are insa arsuri de gradul 2 pe fata si pe maini si nu va uita niciodata secundele in care i-a vazut murind pe cei doi prieteni. Din declaratiile lui, dar si in urma cercetarilor facute, politistii au stabilit ca unul dintre cei doi tineri de 17 ani conducea masina si nu avea permis de conducere. Anchetatorii verifica acum si daca masina avea toate actele in regula, dar si daca cei trei bausera ceva aseara. Tanarul care a scapat risca sa fie cercetat penal, daca se va dovedi ca fratele lui, proprietarul autoturismului, i-a incredintat lui masina.
Sursa

miercuri, 10 septembrie 2008

Idiot driver almost gets hit by train

Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic

Accident Ploiesti Urziceni

Un sofer de 22 de ani a apasat prea tare aceleratia si a intrat cu masina intr-un copac. Tatal si logodnica sa au murit, iar mama este in stare critica.

Tragedia s-a petrecut pe drumul dintre Ploiesti si Urziceni.

Un elicopter cu un echipaj SMURD la bord a ajuns imediat in zona. Medicii au dus o lupta contracronometru cu moartea. Femeia pe care incercau sa o tina in viata se afla pe bancheta din spate a masinii, condusa chiar de fiul sau. A ramas si fara un picior, iar starea ei este extrem de grava.

Tanarul si mama sa au fost adusi la spitalul Floreasca din Capitala. El a scapat cu cele mai usoare rani.
Sursa

Accident Bistrita: O masina de teren cu 11 oameni a cazut in riul Bistrita


Soferul care era la volanul masinii de teren le-a povestit politistilor ca a aterizat in rau din cauza altui conducator auto, care i-a aparut in fata.

Acesta venea din sensul opus, insa a intrat pe aceeasi banda de mers cu masina de teren, dupa ce a incercat sa faca o depasire in curba.

Martorii povestesc ca doi copii au sarit din masina de teren inainte ca aceasta sa ajunga in apa. Din fericire, nu au patit nimic.

Celelalte noua persoane au fost scoase din masina rasturnata cu ajutorul unui vecin, care locuieste in apropierea raului.

Medicii au gasit doar o femeie care era lovita la coloana vertebrala si au dus-o la un spital din Targu Mures.

Soferul care a intrat pe contrasens a fugit de la locul accidentului. Acum el este cautat de politisti.
Sursa

Accident Iuliu Maniu: Accident rutier violent in Capitala

Protagonisti sunt o femeie care s-a urcat bauta la volan si un barbat vitezoman. Masinile lor s-au ciocnit violent pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala.

Neatenta, femeia nu s-a asigurat si, fara sa dea prioritate, a intrat in intersectie. A fost lovita in plin de celalalt automobil, care, potrivit martorilor, gonea cu peste 120 de kilometri la ora

In urma impactului, masina femeii a fost proiectata intr-un alt autoturism, care intrase, de asemenea, in intersectie.

Politistii spun ca soferita neatenta consumase bauturi alcoolice.

Cei doi soferi, dar si sotul femeii sunt acum la spital.

Femeia vinovata de accident va fi cercetata pentru vatamare corporala.
Sursa

Accident Braila:Neatentie fatala la volan pentru un barbat din Braila


Soferul de 53 de ani a murit pe loc.

Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu o alta masina, apoi a ricosat sub rotile unui tir.

Soferul tirului a incercat sa-l evite insa nu a mai avut timp. Masina in care se afla barbatul a fost facuta praf. Politistii nu stiu inca din ce cauza a pierdut controlul volanului.
Sursa

Accident Targu Jiu: Grav accident de circulatie, la o luna dupa ce s-au casatorit!


O tanara de 25 de ani a murit pe loc si sotul ei, de 22, a ajuns la spital, in stare grava, dupa ce motocicleta pe care erau s-a izbit de un copac, la intrarea in Targu Jiu.

Cei doi tineri mergeau spre casa si, in apropiere de Coloana Infinitului, un cal le-a iesit in fata.

Tanarul a fost trasportat, in stare foarte grava, cu o ambulanta, la un spital din Capitala. Pentru sotia lui, medicii nu au mai putut face nimic.

Cei doi tineri se casatorisera doar cu o luna in urma.
Sursa

Accident Oradea - Arad: Trei morti si doi raniti in urma unui grav accident rutier


Trei oameni au murit si alti doi au fost raniti aseara, dupa ce un camion de mare tonaj a lovit doua autospeciale, pe drumul care leaga Oradea de Arad.

Politistii cred ca soferul adormise la volan si a intrat astfel pe contrasens. I-a ucis pe ceilalti doi soferi si pe un pasager dintr-o autospeciala, iar el a fost internat in stare grava la spital.

Soferii celor doua autospeciale, cu numere de Irlanda si Marea Britanie, se intorceau acasa, la Arad. Unul dintre ei era insotit de fiul sau, iar celalalt, de o ruda apropiata.

Cand au sosit, medicii au gasit un dezastru.

Din cauza accidentului, circulatia a fost intrerupta aproape doua ore.

Si pe DN1, in judetul Sibiu, traficul a fost bulversat aseara in urma unui accident violent. Trei tiruri s-au ciocnit si au prins un autoturism ca intr-o menghina, in dreptul localitatii Cristian.

Doar norocul a facut ca soferul masinii si pasagerul sa scape cu viata.

Politistii banuiesc ca de vina ar fi soferul unui tir care transporta cherestea spre Sibiu si circula cu viteza prea mare pe soseaua umeda. Masina a derapat si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt tir. In urma impactului, autotrenul lovit a acrosat autoturismul si l-a proiectat intr-un al treilea tir, aflat la cativa metri.

Soferul vinovat risca dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Sursa

Accident teribil in Arad! Un scuterist a fost prins intre doua masini!

O masina de teren, scapata de sub control din cauza vitezei foarte mari, s-a rasturnat marti seara peste o Dacie Logan, iar la mijloc a fost prins si un tanar care mergea cu scuterul.

Martorii spun ca soferul masinii de teren mergea cu viteza ametitoare pe un viaduct din Arad. La un moment dat, a lovit bordura cu roata, iar din acel moment n-a mai putut stapani bolidul. Masina a intrat pe contrasens, unde s-a rasturnat peste un Logan care mergea regulamentar.

Intre masini a avut ghinion sa fie un prins un tanar care mergea pe scuter.

Trei ambulante au venit imediat si au dus ranitii la spital, iar sapte echipaje de politie au venit sa cerceteze locul accidentului si sa devieze circulatia. Politistii incearca sa stabileasca daca soferul care a produs accidentul bause inainte de a se urca la volan sau era doar "imbatat" de viteza.
Sursa

Accident de scuter la iesirea din Targoviste. Un om a murit


Un barbat care circula cu un scuter a incercat sa se strecoare in viteza printre masini, dupa cum povestesc martorii.

La un moment, barbatul a intrat pe constrasens, in fata unui TIR. Soferul a tras cat a putut de volan, insa scuterul s-a lovit de remorca. Medicii sositi la fata locului nu l-au mai putut ajuta.

Politistii nu l-au putut identifica pe barbat. Au stabilit doar ca are aproximativ 50 de ani.
Sursa

marți, 9 septembrie 2008

Grav accident in Capitala! O motocicleta a luat foc

Imagini dure, joi seara, intr-o intersectie in Bucuresti: un grav accident rutier a fost urmat de un incendiu puternic.

Doi tineri, aflati pe o motocicleta, s-au izbit de o duba care nu le-a cedat trecerea si au fost azvarliti pe sosea. Vehicul lor s-a aprins la cateva secunde dupa impact.

Dintre cei doi motociclisti, numai unul purta casca de protectie. Amandoi au scapat cu viata, insa au suferit lovituri puternice la coloana, maini si picioare.

Pompierii au stins focul, insa din motocicleta n-a mai ramas mare lucru. S-a aprins ca o torta in urma unui scurtcircuit, imediat dupa impact. Accidentul s-a petrecut in timp ce soferul dubei iesea de pe o strada secundara. Omul spune ca nu i-a observat pe tinerii care veneau de pe drumul cu prioritate.

Soferul se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Sursa

duminică, 7 septembrie 2008

Accident Fantanele Arad: Imagini de groaza dupa un accident mortal, produs langa Arad


O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, intr-un accident rutier produs in localitatea Fantanele.

Un sofer in varsta de 20 de ani a pierdut controlul masini si a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Daca soferul vinovat a scapat doar cu cateva zgarieturi, celalalt conducator auto si-a pierdut viata pe loc, iar pasagerul din dreapta a fost grav ranit. De altfel, autoturismul in care se aflau arata dupa impact ca o gramada de fiare. Se pare ca cei doi mergeau la o nunta.

Tanarul de 20 de ani nu consumase bauturi alcoolice. El va fi cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Sursa

Accidente pe Drumul National 1 B, in judetul Prahova,

Soferul unui TIR a vrut sa faca o depasire pe Drumul National 1 B, in judetul Prahova, dar a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un automobil.

Una din persoanele aflate in masina a murit pe loc. Accidentul s-a soldat si cu trei raniti, printre care si soferul neatent.

In urma impactului, TIR-ul s-a rasturnat pe camp, la cativa metri de carosabil.

Accidentul a bulversat circulatia in zona. Traficul a fost intrerupt mai bine de o ora, apoi a fost deviat pe rute ocolitoare.
Sursa

Accidente cu decedati: Viteza ucide! 500 de morti din cauza vitezei excesive in Romania!

Inconstienta are prioritate in Romania, o tara in care, de la inceputul anului, 500 de oameni au murit in accidente provocate de soferi innebuniti dupa viteza.

Cu masini tari sau motoare puternice, tinerii zboara pe drumuri fara se gandeasca la urmari. Au atins chiar si 300 de kilometri la ora de dragul senzatiilor unice. Uita ca pot fi ultimele pe care le simt si ca pot ajunge in orice clipa statistici rutiere, din care nimeni nu pare sa invete nimic.

Cifrele arata insa inspaimantator: 500 de morti si peste 1000 de raniti grav, din cauza vitezei excesive, doar in primele 8 luni ale anului. Cele mai multe accidente sunt provocate de soferi pana in 33 de ani. S-ar spune ca tinerii iubesc viteza mai mult decat viata. In intreaga lume, campaniile sociale incearca sa ii inspaimante pe cei care uita sa conduca preventiv. Insa nici astfel de mesaje nu par sa-i sperie pe vitezomani. Radarele politiei au inregistrat in ultimele luni zeci de masini care gonesc cu peste 200 la ora pe soselele Romaniei.

Soferii nu par sa constientizeze faptul ca la 200 de kilometri pe ora ORICE obstacol aparut in drum este mortal. Iar pe soselele noastre sunt tot soiul de obstacole: acum o luna, pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, un cal aparut nu se stie de unde a fost lovit, pe rand, de doua masini.

Un alt record de viteza l-a inregistrat un tanar pe o motocicleta. A condus cu aproape 300 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. A pacalit trei echipaje de politie, iar cand a ramas fara combustibil si-a abandonat vehiculul, s-a intins pe un camp si le-a spus agentilor senin ca el face plaja, nu stie nimic de nicio goana.
Sursa

Accident auto cu grade de alcool si multi cai putere in Mures

Un sofer din Mures s-a urcat baut la volan si a fost la un pas sa plateasca imprudenta cu viata sa si a altora. A zburat pe sosea, spun martorii, si nu a mai stapani masina.

Barbatul a lovit o duba de pe contrasens si a aruncat-o intr-un sant. Masina soferului vinovat s-a rasturnat, a retezat un stalp si s-a oprit in gardul unei case. Omul a ramas captiv in autoturism, iar mai multe echipe de la descarcerare si un elicopter i-au venit in ajutor. Conducatorul dubei pe care a aruncat-o in sant a avut norocul sa scape fara rani grave.

Martorii spun ca in dreapta soferului era un tanar, care a iesit cu greu din autoturism, dar nu din cauza ranilor, ci pentru ca era si el baut. Abia se mai tinea pe picioare. Intre locul soferului si al pasagerului, politistii au gasit o sticla cu vodca.

Soferul, in varsta de 30 de ani, a fost eliberat din masina dupa aproape o ora. A fost constient tot timpul, dar ametit de bautura, spun paramedicii. Ca sa-l duca mai repede la spital, un elicopter SMURD a aterizat chiar pe sosea.

Barbatul va ramane cateva zile sub supravegherea doctorilor. Va trebui sa raspunda insa pentru ca a condus baut, dar si pentru distrugerile provocate. Rezultatele alcoolemiei vor fi gata in cateva zile, iar soferul va ramane fara permis.
Sursa

Accident cartierul Drumul Taberei: S-a infipt cu automobilul drept in masina politiei!

Accidentul a avut loc vineri noapte, in Capitala, intr-o intersectie din cartierul Drumul Taberei. Soferul masinii nu a observat ca politistul, aflat in misiune, pornise semnalele acustice si luminoase si a franat cand era prea tarziu.

Masina politiei a fost lovita in plin si s-a rasturnat intr-o parte. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa masinile au fost serios avariate.

Atat soferul neatent, cat si politistul au fost testati, dar niciunul nu consumase alcool. Autorul accidentului risca acum sa ramana fara permis de conducere.
Sursa

Accident Sibot Alba: Autocar cu copii răsturnat pe DN 7, în Alba!

Un autocar care transporta 23 de copii intr-o excursie a fost implicat intr-un accident pe DN7, in zona localitatii Sibot.

Autocarul a ajuns pe camp dupa ce o masina de marfa a intrat intr-o depasire riscanta si l-a izbit in plin. O fata de 14 ani si-a spart capul, iar o asistenta medicala a fost proiectata prin parbriz si a ajuns la spitalul din Alba cu rani serioase. Medicii confirma insa ca este in stare stabila.

Soferul care a provocat accidentul nu a supravietuit, iar femeia care il insotea este in stare grava. Cei de la descarcerare s-au chinuit minute bune sa-l elibereze pe sofer din masina facuta zob. A murit insa cu putin timp inainte sa fie scos. Noroc a avut doar prietena lui, care se afla pe scaunul din dreapta.

Conducatorul furgonetei venea dinspre Arad si mergea catre Sebes, insa, la fel ca micutii din autobuz, nu a mai ajuns la destinatie. Copiii, cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani, sunt de la un centru de plasament din Orastie si mergeau in excursie la Arieseni pentru o saptamana.

Politistii nu au dubii. Vina o poarta tanarul care a murit si care a facut o depasire imprudenta. Desi in zona erau permise astfel de manevre, soferul masinii de marfa nu a observat ca din fata sa vine un autocar.

Soferii care s-au aflat pe DN7 au trebuit sa stea doua ore in trafic din cauza accidnetului. S.au format cozi de peste zece kilometri.
Sursa

Accident Mosnita - Cheveresu Mare

Un barbat de 26 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un pom, in localitatea Mosnita.

Barbatul venea dinspre Timisoara si se indrepta spre localitatea Cheveresu Mare. Oamenii legii incearca sa afle cu ce viteza circula tanarul, dar si daca a consumat bauturi alcoolice.

Un alt tanar, ce conducea o motocicleta, pe drumul care leaga Timisoara de Arad, a pierdut controlul intr-o curba si s-a izbit de un copac. Barbatul a murit pe loc. Tanarul isi luase carnetul de conducere de doar cateva luni.
Sursa

Accident Simian Mehedinti, la intrarea in localitatea Simian

In Mehedinti, la intrarea in localitatea Simian, un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, cu viteza de peste 100 de km la ora.

S-a izbit de un automobil. Soferul masinii lovite, ofiterul SRI Valentin Lance, se intorcea cu sotia sa de la o petrecere. Barbatul a murit pe loc, iar femeia a fost spitalizata in stare grava. Celalalt sofer a murit, de asemenea, iar cei trei pasageri din autoturismul sau au fost raniti.

Si in Buzau, un accident s-a soldat cu moartea unei persoane. Victima se afla intr-un automobil inmatriculat in Marea Britanie, complet distrus de un tractor al carui sofer circula neregulamentar. Circulatia pe drumul European 85 a fost oprita aproape doua ore.
Sursa

Accident Posada: Tragedie pe DN1, in zona Posada. Trei morti si un ranit


Masina de teren in care se aflau a intrat pe contrasens si a lovit un autocar in care se aflau 30 de persoane.

Accidentul a avut loc putin dupa ora patru dimineata. Masina de teren venea dinspre Sinaia, cu destinatia Bucuresti. Din cauza vitezei excesive, tanara de 24 de ani care conducea automobilul a pierdut cotrolul volanului intr-o curba, a intrat pe contrasens si a lovit autocarul.

Tanara si cei doi pasageri de pe bancheta din spate au decedat pe loc. Celalalt pasager a fost transportat de urgenta la spitalul din Sinaia cu multiple traumatisme.

La fata locului au sosit imediat echipele de interventie. Pentru scoaterea mortilor din jeep a fost nevoie de o echipa de la descarcerare.

Din cauza accidentului, DN 1 a fost blocat mai bine de patru ore. Coloanele de masini s-au intins pe o distanta de peste 5 km, pe fiecare sens.
Sursa

joi, 4 septembrie 2008

Accident Prahova: traversare fatala pentru o femeie din localitatea Paulesti

O femeie si-a pierdut viata, dupa ce a traversat prin loc nepermis o strada din Paulesti, localitate situata la 6 kilometri de Ploiesti.

Un autoturism a lovit-o in plin, iar femeia a decedat pe loc. Se pare ca soferul circula cu viteza neregulamentara.
Sursa

miercuri, 3 septembrie 2008

Accident Ungaria: Patru tineri romani, morti intr-un cumplit accident rutier in Ungaria


Accidentul s-a petrecut pe o autostrada din Ungaria, marti dimineata, in jurul orei 5:30. Se indreptau spre Romania, cand soferul nu a mai putut stapani volanul si a intrat intr-un camion.

Una dintre cauzele luate in calcul de politistii ungari este aceea ca, doborat de oboseala, soferul ar fi atipit la volan. Se presupune, de asemenea, ca masina romanilor rula cu viteza mare, ceea ce ar explica violenta impactului.

Echipele de salvare au recuperat cadavrele imprastiate pe o raza de cateva zeci de metri.

Informatiile despre soarta celui care conducea camionul raman contradictorii. Potrivit posturilor de televiziune ungare, acesta ar fi fost proiectat prin geam si ar fi murit.

Ambasada Romaniei la Budapesta se va implica in repatrierea celor patru trupuri neinsufletite.
Sursa

marți, 2 septembrie 2008

Accident Sascut,Bacau: Inconstienta la volan pe DN2. Un om a murit, alti doi au fost raniti

Pentru un moment de neatentie a provocat o tragedie. Un barbat de 38 de ani a murit si alti doi au fost raniti din cauza unui sofer care s-a angajat intr-o depasire periculoasa.

Accidentul a avut loc pe DN2, in dreptul localitatii Sascut, judetul Bacau. Victimele lucrau pentru o firma din Suceava si se intorceau dintr-o delegatie cu doua masini. Unul din soferi a incercat sa depaseasca un camion, insa a descoperit cu groaza ca din fata se apropia un alt autoturism.

Speriat, conducatorul auto a fortat intrarea inapoi pe banda. Astfel, barbatul si-a obligat colegul de la volanul celeilale masini sa plonjeze in santul de pe marginea drumului.
Sursa

Accident Soseaua Antiaeriana: Inconstienta si teribilism pentru un sofer din Capitala!

Un barbat a scapat ca prin minune, luni noapte, dintr-un accident grav care a avut loc pe Soseaua Antiaeriana.

Masina pe care o conducea omul s-a zdrobit de un copac si a fost proiectata apoi in gardul de beton al unei unitatii militare.

Politistii banuiesc ca de vina ar fi chiar soferul, care ar fi circulat cu viteza foarte mare si a pierdut astfel controlul volanului.

Spre norocul sau, conducatorul auto a scapat cu rani usoare.
Sursa

Accident Mehedinti: Un sofer s-a rasturnat intr-o rapa adanca de 15 de metri

Grav accident, luni noapte, in Mehedinti, unde un sofer a scapat masina de sub control si s-a rasturnat intr-o ripa adanca de 15 de metri.

Accidentul a avut loc la cativa kilometri de comuna Shimian, unde drumul este plin de serpentine. Martorii, care au cerut imediat ajutor la 112, spun ca autoturismul a intrat cu viteza intr-o curba. Grav ranit, soferul a ramas blocat in masina si a fost scos cu greu de pompieri.

Tanarul de 31 de ani a scapat cu viata, dar a ajuns in stare grava la spital, in Drobeta Turnu Severin. Are mai multe fracturi la coloana si maini, dar medicii spun ca viata nu ii este acum in pericol.

Politistii au declarat ca barbatul a avut noroc pentru ca purta centura de siguranta, care i-a salvat viata.
Sursa

Accident Braila: viceprimarul din Rosiori a murit intr-un accident de masina

In varsta de doar 29 de ani, Mihaita Pitulice si-a pierdut viata intr-un accident produs pe pe Drumul European 584, in apropierea orasului Insuratei.

Viceprimarul a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. In urma impactului, barbatul a decedat pe loc, iar sotia viceprimarului, in varsta de 25 de ani, a fost ranita grav. Tanara a fost transportata de urgenta la spital, in prezent fiind in coma.

Mihaita Pitulice si sotia sa se intorceau duminica de la o nunta. Potrivit primelor cercetari, scrie Ziarul de Braila, barbatul ar fi adormit la volan si a pierdut controlul masinii.
Sursa

luni, 1 septembrie 2008

Accident Satu Mare: Sotul si amantul, in aceeasi masina! Unul nu a supravietuit!


O drama petrecuta intr-o localitate din Satu Mare scoate la iveala povestea pur si simplu incredibila a unui barbat in varsta de 35 ani, care a murit dupa ce s-a infipt cu masina intr-un copac.

Si mai sinistru este insa altceva. Omul calatorea impreuna cu presupusul amant al sotiei sale. Stia de relatia dintre ei si aflase ca fetita de doi ani pe care o credea a lui era de fapt a celuilat. Asa ca, spun unii dintre apropiatii victimei, ar fi decis sa se omoare.

Ipoteza unei ciocniri intentionate este sustinuta de faptul ca autoturismul s-a dus glont inspre copac, la nici un kilometru de iesirea din localitate. Nu sunt urme de franare, iar acul vitezometrului a ramas intepenit la 120 la ora.

Acum mamele celor doi tineri sunt in conflict deschis pe tema copilei. Politistii incearca sa faca lumina in cazul barbatului de 35 de ani mort in accident. Ei verifica acum afirmatiile apropiatilor victimei, care sustin ca a vrut sa se omoare pentru ca sotia il insela cu prietenul sau cel mai bun.
Sursa

Accident Mateesti Valcea:Trei tineri au murit carbonizati, intr-un groaznic accident produs in Valcea


Alti patru au fost grav raniti, in urma accidentului care s-a petrecut la Mateesti. Masina in care se aflau cei sapte a sarit de pe un pod, iar la impactul cu solul a luat foc.

Cei sapte tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 21 de ani, se intorceau de la discoteca. Lipsit de experienta, soferul de numai 18 ani a apasat mult prea tare pe acceleratie si a pierdut controlul volanului.

Autoturismul a sarit de pe un pod, de la o inaltime de sapte metri, si s-a aprins in urma impactului cu solul. Buimaciti total, patru dintre pasageri au reusit sa iasa dintre ramasitele vehiculului. Acestia au fost transportati la spitalul din Ramnicu Valcea, cu multiple fracturi si arsuri.

Din pacate, soferul si alti doi baieti au pierit carbonizati. Politistii spun ca nu este exclus ca tanarul aflat la volan sa fi baut. Greu de dovedit, in conditiile in care trupul sau a fost facut scrum de incendiu.
Sursa

Accident Ramnicu Sarat: Microbuz rasturnat langa Ramnicu Sarat! Un om a murit!

Un om a murit, iar alti 11 au fost raniti, dupa ce un microbuz de marfa in care erau ingesuiti s-a rasturnat pe un camp.

La iesirea din Ramnicu Sarat, una dintre rotile masinii a explodat. Soferul, in varsta de 24 de ani, nu a mai putut controla vehiculul si s-a rasturnat.

Conducatorul auto si cei 11 muncitori au fost raniti. Din pacate, unul a murit in scurt timp. Patru dintre victime sunt in stare grava si au fost transportate cu mai multe ambulante la Spitalul de Ugenta din Bucuresti. Au mai multe lovituri la cap si la coloana, iar medicii spera sa le salveze vietile.

Victimele erau angajate la o firma de constructii si trebuiau sa ajunga la Targoviste, unde aveau o lucrare.
Sursa

Slalom cu jeep-ul, la Mamaia, printre cearsafuri si sezlonguri!

Accidentul in care doi oameni au fost calcati de masina, pe plaja din Costinesti, se poate repeta oricand. Luni dimineata, cativa turisti au filmat la Mamaia un sofer care facea o cursa cu un jeep in viteza, direct pe nisip, printre sezlonguri si cearsafuri.

Soferul, care conducea o masina cu numar de Bucuresti, a fost cat pe ce sa spulbere o familie care se plimba pe malul marii.

Oamenii au reusit sa filmeze masina care mergea cu viteza destul de mare. La un moment dat, soferul o ia prin apa, trece foarte aproape de cativa turisti, insa nici macar nu se opreste sa vada ce se intampla.

In urma cu doua saptamani, doi turisti au ajuns la spital dupa ce au fost calcati de o masina, in timp ce se aflau pe plaja din Costinesti. Femeia in varsta de 42 de ani a fost ranita mai grav si a fost externata abia la sfarsitul saptamanii trecute, dar are nevoie de 60 de zile de ingrijiri medicale. Soferul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si poate primi sapte ani de inchisoare.
Sursa

Accident grav in Constanta! Doi tineri au murit, alti trei au fost raniti!

Doi tineri au murit, iar alti trei se zbat intre viata si moarte dupa un infiorator accident petrecut duminica noapte in judetul Constanta. Masina in care erau a zburat de pe sosea, s-a izbit de un copac si apoi s-a infipt intr-un sant.

Tragedia a avut loc pe drumul judetean care leaga doua localitati de langa Dunare. Intr-o curba deosebit de periculoasa, soferul a pierdut controlul volanului, masina a zburat intr-un copac si s-a rasturnat apoi intr-un sant. In urma impactului, un baiat de 26 de ani si o fata de 14 si-au pierdut viata. Rudele spun ca veneau spre casa cu inca trei prieteni de la o petrecere dintr-un sat alaturat.In loc de petrecere, parintii ei se vor pregati pentru inmormantare.

Mai multe ambulante sosite la locul accidentului i-au transportat de urgenta pe raniti la spital. Medicii au declarat ca unul din tineri are coloana fracturata si va ramane paralizat pe viata. Ceilalti doi, soferul si inca un pasager, sunt si ei in stare critica.

Daca va supravietui, soferul risca inchisoarea pentru moartea celor doi prieteni ai sai. Adolescenta de 14 ani urma sa-si serbeze ziua de nastere saptamana viitoare.
Sursa

Poze autostrada Nokia Cluj




Tot vineri am facut niste poze si la "autostrada Nokia":

Poze autostrada Transilvania

Noi poze autostr Transilvania iul 2010 Turda:
AICI













Vineri 29.08.2008 m-am deplasat personal pana la loc. "Luna de Sus" sa vad si eu cum merg lucrarile la constructia autostrazii Transilvania..... si iata rezultatele:

Textad

Emag