Alege un sponsor

sâmbătă, 19 iulie 2008

7 maşini Sandero şi Logan, abia ieşite din fabrică, distruse lângă Nădlac!

Platforma pe care erau duse la cumăprătorii din Germania s-a rupt, în apropiere de Nădlac, după ce şoferul a încercat să evite un accident. Trailerul s-a oprit de-a curmezişul şoselei şi vreme de trei ore, traficul a fost paralizat.

Trailerul încărcat cu şapte maşini se îndrepta spre vama Nădlac. Trebuia să ajungă în Germania, unde clienţii aşteptau autoturismele comandate. Şoferul povesteşte că a fost nevoit să tragă brusc de volan, ca să nu zdrobească o maşină care făcea o depăşire pe contrasens. N-a mai apucat să se redreseze, trailerul a intrat în balans, platforma de sus s-a rupt şi trei maşini au căzut pe şosea.

Şoferul care intrase în depăşire şi a provocat totul şi-a continuat liniştit drumul, iar poliţiştii se tem că nici nu vor da de urma lui, pentru că nimeni nu i-a luat numărul maşinii. Abia după trei ore, utilajele au reuşit să elibereze şoseaua.

Transportul de maşini era asigurat. Cei care le-au comandat vor trebui să mai aştepte până când alte autoturisme vor porni spre ei.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag