Alege un sponsor

duminică, 27 iulie 2008

Indicator instalat în doru' lelii pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

În timp ce în Europa şoferii îşi aleargă maşinile pe autostrăzi netede ca-n palmă, cu indicatoare electronice şi sute de camere de luat vederi, noi încă rămânem de râsul lumii.

Avem două drumuri considerate de viteză, mereu în reparaţii şi cu panouri de tablă mari, grele şi montate de mântuiala. Dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, câţiva muncitori au reuşit perfomanţa să scape un astfel de panou şi să-i modifice "uşor" aspectul iniţial.

Ziua a început bine pentru muncitorii firmei care instalau cu acordul Ministerului Transporturilor un portal de semnalizare pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Panoul a căzut. Cum situaţia a fost cât se poate de jenantă, domnii s-au schimbat la faţă. Cablul, se pare, s-a rupt, iar panoul a luat-o la vale şi era cât pe ce să le zdrobească picioarele.

Supărat foc, şeful echipei a găsit repede vinovaţii în echipa Pro TV. Omul are toate motivele să fie necăjit. În cădere, portalul de tablă s-a îndoit, iar două dintre suporturile de fier erau numai bune de aruncat.

Într-un final, şeful decide ca panoul de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti să fie montat şi fără aceste două elemente de siguranţă contra vântului. Rămâne să-l credem pe cuvânt şi să ne rugăm să nu vină nicio furtună.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag