Alege un sponsor

miercuri, 23 iulie 2008

O fată de 10 ani, din Bucureşti, a murit după ce a căzut de pe ATV

Copila era în vacanţă la bunici, într-o comună din judeţul Dâmboviţa, dar aseară, moartea a smuls-o violent de lângă familie.

Fetiţa se plimba împreună cu alte două prietene, pe un singur ATV. Era nesupravegheată de bunici în momentul în care a avut loc tragedia. Fetiţele se plimbau pe drumul public, iar în dreptul şcolii, câţiva băieţi le-au atras atenţia. Copilele au întors privirile către ei, una dintre ele s-a dezechilibrat, alta a încercat să frâneze brusc, moment în care ATV-ul le-a aruncat pe toate trei într-un şanţ, lângă un utilaj agricol.

Din păcate, niciuna dintre fete nu purta cască de protecţie. O bătrână care locuieşte exact lângă locul unde s-a produs accidentul a ieşit de îndată şi, îngrozită, a chemat salvarea. Medicii au decis să o transporte pe fetiţă la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, din cauza loviturilor puternice la cap. La scurt timp, însă, a murit.

Poliţia a început o anchetă, mai ales că fetiţa nu avea ce să caute la vârsta ei la cârma ATV-ului. Abia la 16 ani ar fi putut conduce un astfel de vehicul.

ATV-urile sunt noile jucării ale copiilor bogaţi. Părinţii ignoră complet riscurile folosirii lor.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag