Alege un sponsor

vineri, 25 iulie 2008

O familie întregă, la un pas de moarte, din cauza unui şofer neatent

O familie care se îndrepta spre Germania a ajuns în spital, după ce maşina lor s-a izbit de un copac pe o şosea din Timiş. De vină a fost un alt şofer, care era cât pe ce să intre în ei.

Ca să-şi protejeze cumva soţia şi băiatul de 7 ani, bărbatul aflat la volan a evitat autoturismul, dar a ieşit în decor.

Cei trei se îndreptau spre vama Cenad. În dreptul localităţii Lovrin, familia a tras o speritură soră cu moartea. Îşi amintesc doar că au evitat un vehicol şi s-au trezit în plin într-un copac de la marginea drumului. Imediat, şoferii aflaţi în trafic au încercat să-i scoată pe cei trei din maşină, cu atât mai mult cu cât au văzut că e vorba şi de un copil.

La faţa locului au venit de urgenţă două ambulanţe, care au transportat victimele la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Medicii spun că micuţul şi părinţii lui s-au ales cu răni la cap şi multiple fracturi, aşa că vor mai rămâne în spital.

Şoferul neatent a scăpat doar cu câteva zgârieturi, dar va rămâne fără carnet şi se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ca o ironie a sorţii, în timp ce familia se pregătea să ajungă în vacanţă în Germania, şoferul vinovat pentru producerea accidentului tocmai se întorcea de acolo.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag