Alege un sponsor

duminică, 13 iulie 2008

Imprudenţă la volan plătită cu viaţa pe DN 2


Un şofer a murit joi noapte la Valea Călugărească în timp ce încerca o figură făcută în filme de cascadori. Nu se ştie de ce bărbatul a întors maşina din mers şi a tăiat calea unui TIR care circula regulamentar.

Localnicii spun că este unul dintre cele mai înfiorătoare accidente care s-au petrecut acolo. Tragedia a avut loc în localitatea Valea Călugărească, pe DN2. Locul a căpătat o faimă sinistră după nenumărate accidente din care, spun localnicii, puţini scapă.

La numărul celor care şi-au pierdut acolo viaţa s-a adăugat şi un bărbat de 35 de ani care venea dinspre Ploieşti. A încercat să întoarcă maşina printr-o manevră bruscă, dar fără să se asigure. Un TIR care venea pe sensul opus l-a spulberat.

Impactul l-a aruncat pe şoferul imprudent din maşină la zeci de metri distanţă. Omul a murit pe loc. Maşina s-a făcut praf, iar bucăţi din ea au zburat în toate părţile. Traficul în zonă a fost îngreunat mai bine de o oră.

Neatenţia putea provoca o tragedie şi în Capitală. O femeie a ajuns la spital, după ce maşina i-a fost acroşată în Pasajul Unirii de un şofer care a vrut s-o depăşească. Tânăra de 30 de ani spune că s-a trezit din senin proiectată în peretele pasajului, dupa care maşina ei s-a răsturnat.

Femeia s-a ales cu câteva răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul Universitar. Acolo a ajuns la puţin timp şi în stare de şoc şi cel care a provocat accidentul. Bărbatul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi ar putea fi condamnat penal dacă va fi găsit vinovat.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag