Alege un sponsor

duminică, 27 iulie 2008

Neacordarea de prioritate şi alcoolul au produs accidente în toată ţara


O şoferiţă din Şag, judeţul Timiş, a fost lovită de un autobuz. A scăpat cu viaţă, dar era cât pe ce să ucidă câţiva tineri care stăteau liniştiţi pe trotuar şi care s-au trezit cu maşina aruncată peste ei.

Accidentul s-a produs chiar în faţa casei şoferiţei. Martorii spun că s-a oprit în mijlocul drumului ca să se asigure. S-a gândit că are timp să treacă, deşi a văzut că vine un autobuz. Nu a fost însă aşa.

Şoferul autobuzului spune că a încercat cât a putut să evite impactul, dar i-a fost imposibil. Starea băiatului rănit de şoferiţa inconştientă este, din fericire, stabilă.

O altă conducătoare auto a provocat un accident la ieşirea din Timişoara spre Arad. Femeia a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure. Şoferul unui autoturism care circula regulamentar a încercat s-o evite, dar nu a reuşit. Patru persoane au ajuns la spital cu multiple leziuni.

Accident vineri noapte şi în Bucureşti, în zona Gării de Nord. Un scuter a ignorat semnul "cedează trecerea" şi s-a înfipt într-un autoturism. Martorii spun că pe scuter se aflau un băiat şi două fete, care au fost aruncaţi la câţiva metri de forţa impactului.

La marginea oraşului Năvodari, o motocicletă pe care se aflau doi tineri a intrat într-un autoturism de teren, după care a fost proiectată într-un microbuz care circula pe sensul opus. Conducătorul şi pasagerul din spate au fost aruncaţi la 15 metri. Tinerii au fost transportaţi în stare critică la spital. Aici le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, întrucât miroseau puternic a băutură.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag