Alege un sponsor

duminică, 27 iulie 2008

A forţat trecerea la nivel cu calea ferată pentru un tort de mireasă!


Doar norocul a făcut ca o nuntă din Lugoj să nu se termine cu lacrimi şi doliu. Socrul mic a fost rănit grav la nici cinci minute după ce a plecat de la petrecere.

Un tren personal a izbit în plin maşina cu care urma să aducă tortul miresei. Martorii accidentului susţin că ar fi încercat să treacă peste linia ferată deşi semnalele acustice şi luminoase anunţau venirea trenului. Accidentul s-a produs cu câteva minute înainte de miezul nopţii.

De la nunta care se ţinea într-un restaurant aflat la marginea oraşului, tatăl miresei şi câţiva nuntaşi au plecat să aducă prăjiturile şi tortul. Se grăbeau, aşa că şoferul maşinii nu a mai ţinut cont de semnalele acustice şi luminoase de la trecerea peste calea ferată.

Deşi trenul avea viteză mică, impactul a fost cumplit. Maşina a fost târâtă mai bine de o sută de metri de-a lungul căii ferate. Şoferul a fost cel mai grav rănit, dar cu răni uşoare s-au ales şi doi dintre pasageri. De spaimă, unul dintre cei aflaţi în maşină a uitat tot.

Circulaţia feroviară între Lugoj şi Deva a fost blocată timp de aproximativ trei ore. Dacă se va constata că şoferul consumase alcool, el se va alege şi cu dosar penal pe lângă eventualele despăgubiri pe care i le-ar putea cere Compania de Căi Ferate.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag