Alege un sponsor

miercuri, 30 iulie 2008

Viteza şi neatenţia au făcut noi victime în Constanţa şi Timiş

Tragedie pe drumul naţional 39, în apropierea localităţii constănţene 23 August!

Patru tineri care veneau din vacanţă, de la Mangalia şi se îndreptau către Bucureşti au intrat în plin cu autoturismul într-un copac de pe marginea şoselei.

În urma impactului, o tânără de 21 de ani, studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice, a murit. Alte două fete şi un băiat au fost grav raniţi şi se află acum internaţi în stare critică la spitalul judeţean Constanţa.

Din cauza vitezei, pe o ploaie torenţială, tânăra aflată la volan a pierdut controlul direcţiei. Maşina a derapat, a zburat ca un proiectil de pe şosea şi s-a încolăcit în jurul unui copac.

Poliţiştii spun că este cel mai grav accident rutier petrecut pe litoral de la începutul acestui sezon estival.

Accident înfiorător şi în Timiş, provocat tot de viteza prea mare. O femeie şi fiul ei de 10 ani au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac. Bunica şoferiţei, ocupanta locului din dreapta faţă, a murit pe loc.

Cele două femei plecaseră de la Timişoara să-l ducă pe cel mic în vizită la bunici. Cu câţiva kilometri înainte de a ajunge, între Sân Mihaiu German şi Bobda, femeia a accelerat peste măsură, după care n-a mai putut stăpâni maşina. Impactul a fost deosebit de violent.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag