Alege un sponsor

duminică, 13 iulie 2008

14 persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier în Bucureşti


nfern în intersecţia Huedin cu Reşiţa, din Capitală, după ce o stradă s-a dovedit prea îngustă pentru un autoturism, un troleibuz şi un autobuz.
Vehiculele s-au izbit cu putere, iar 14 pasageri au fost răniţi, unii foarte serios. Au urmat minute de groază, spun toţi cei aflaţi în trecere. Oamenii disperaţi au încercat să iasă din maşinile făcute praf. Aşa cum se întâmplă de regulă la români, salvatorii au ajuns cu greu la victime, din cauza puhoiului de curioşi.

Agenţii ajunşi la faţa locului au încercat să refac pas cu pas tot ce s-a întâmplat şi să înţeleagă cine a greşit.

SCENA 1

Troleibuzul gol se retrăgea la garaj, pe strada Reşiţa, şi avea prioritate. Autoturismul se afla pe strada Huedin şi potrivit indicatorului "cedează trecerea" instalat în intersecţie ar fi trebuit să acorde prioritate maşinilor care veneau de aici.

SCENA 2
Nu a făcut asta. În secunda imediat următoare, autoturismul şi troleibuzul s-au ciocnit cu putere. Şoferul mijlocului de transport în comun a încercat să evite impactul până în ultima clipă, dar nu a reuşit.

SCENA 3
A tras totuşi de volan, dar a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu autobuzul care circula regulamentar şi în care se aflau 13 pasageri.

SCENA 4
Toate cele trei autovehicule au fost şifonate serios. Mai rău de atât, 14 oameni au ajuns la spital.

Trei dintre ei au fost operaţi de urgenţă. Unul este chiar şoferul autobuzului. Ceilalţi răniţi sunt mult mai bine, dar spun că într-o fracţiune de secundă şi-au văzut moartea.

Şoferul autoturismului are acum dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Bărbatul în vârstă de 27 de ani nu era sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permis de multă vreme.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag