Alege un sponsor

luni, 14 iulie 2008

Accident Ploieşti şi Târgoviste: Un şofer beat, cu permisul suspendat, a ucis o familie întreagă!

Un tânăr de 23 ani, care conducea băut, după cum spun martorii, şi fără permis, suspendat tot pentru alcool, a ucis azi-noapte o familie întreagă: mama, tatăl şi o copilă de 15 ani.

Imaginea teribilă a morţii i-a izbit pe cei care au trecut azi noapte pe drumul dintre Ploieşti şi Târgoviste. Dacia în care se afla familia este atât de zdrobită, încât cu greu recunoşti în ea formele unei maşini. Mihaela, femeia de 32 de ani, care stătea în dreapta soţului, a fost aruncată prin parbriz. Scaunul pe care stătea a ajuns pe câmp, la câţiva metri de maşină.

Florin, soţul Mihaelei, era mai mic decât ea cu 5 ani. Se căsătoriseră de câteva luni şi urmau să facă nunta. Mihaela mai avea o fată de 15 ani, dintr-o altă relaţie, dar Florin o considera copilul lui. Erau fericiţi toţi trei şi iubeau viaţa, care le-a fost furată într-o clipă, de un tânăr inconştient. Toţi trei vor fi înmormântaţi împreună.

Poliţiştii au reconstituit ultimele clipe înaintea dezastrului. Tânărul de 23 de ani, care conducea un Peugeot, a intrat pe contrasens cu viteză. Disperat, şoferul Daciei i-a făcut semn cu farurile. Maşina a continuat să meargă însă în viteză, pe contrasens. Bărbatul care avea în mâna viaţa familiei sale a încercat să evite impactul, dar n-a mai reuşit.

Acul kilometrajului de la cealaltă maşina a rămas fixat la 100 de kilometri pe oră. Tânărul parcă s-a grăbit spre moarte. A plecat împreună cu un alt prieten, de 19 ani, de la discotecă. Amândoi au murit în impact.

Ancheta poliţiştilor trebuie să stabilească acum cauza accidentului. Ori şoferul a vrut să evite o groapă, ori era băut şi n-a mai avut reflexe. Cert este că tânărul de 23 de ani avea de trei săptămâni permisul suspendat, după ce a fost prins beat la volan.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag