Alege un sponsor

marți, 1 septembrie 2009

Accident autostrada Bucuresti-Pitesti:Trei tineri au decedat intr-un tragic accident!

Destinul s-a frant duminica noaptea pentru trei tineri, niciunul mai mare de 30 de ani. Pe autostrada Bucuresti-Pitesti, masina condusa nebuneste de unul dintre ei a zburat de pe drum.

Soferul nici n-a apucat sa franeze. Bolidul s-a izbit de mai multi copaci si s-a facut praf. Baietii s-au stins pe loc, spun cutremurati cei care le-au scos trupurile din gramada de tabla strivita.

La volan se afla un tanar de 30 de ani din Capitala, care primise in ultimul an mai multe amenzi pentru depasirea vitezei legale.

Si duminca noaptea gonea nebuneste, spun politistii, in urma primelor cercetari. Insa de data asta a pierdut controlul bolidului si nu a mai avut timp sa reactioneze. Nicio urma de franare nu a ramas in urma autoturismului care s-a dus ca un fulger in cativa copaci de pe marginea drumului. Soferul si inca doi tineri - unul de 28, celalalt de 29 de ani - s-au stins pe loc.

Mai multe ambulante, echipaje de la politie si de la descarcerare au sosit in scurt timp la locul accidentului. Singurul lucru pe care l-au mai putut face echipele de salvare a fost sa elibereze trupurile victimelor din masina facuta bucati.

Trupurile celor trei tineri au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala din Dambovita.


Niciun comentariu:

Textad

Emag