Alege un sponsor

luni, 28 septembrie 2009

Accident Brasov:O persoana a murit si alte patru au fost ranite, intr-un accident de cosmar

Un accident teribil a semanat haos duminica noapte, pe drumul national 11, in judetul Brasov! Un om a murit si alti patru au fost grav raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a izbit frontal de un TIR.

Se pare ca soferul, obosit, a adormit la volan si astfel a intrat pe contrasens, unde a fost luat in plin de TIR. Cosmarul a continuat si dupa impact. Autotrenul a derapat, a lovit un pom si a spulberat un gard. S-a infipt apoi in peretii unei case, spre groaza proprietarilor.


Cei cinci pasageri ai microbuzului se indreptau spre casa, in Harghita, dupa o zi lunga de munca. Veneau de la Sinaia, unde au vandut colaci secuiesti, la festivalul organizat de Zilele orasului.

Soferul autotrenului a incercat sa evite accidentul, insa nu si-a putut stapani masina incarcata cu materiale de constructii. care a spulberat microbuzul.

Pe bancheta din spate se afla o femeie de 22 de ani, care si-a pierdut viata in impact. Celelalte patru persoane din masina au fost ranite.

Soferul microbuzului va fi cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala. In urma accidentului, traficul pe sosea a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de doua ore.

Niciun comentariu:

Textad

Emag