Alege un sponsor

luni, 28 septembrie 2009

Accident Mures: Sase oameni au ajuns pe patul spitalului

Sase oameni au ajuns pe patul spitalului in Mures, din cauza imprudentei la volan. Martorii spun ca totul s-a intamplat din cauza unei soferite de 21 de ani, care s-ar fi angajat intr-o depasire fara sa se asigure.

A ajuns pe contrasens si a izbit un automobil in care se aflau trei persoane. Cu totii si-au vazut moartea cu ochii. Impactul a fost atat de violent incat pentru recuperarea ranitilor a fost nevoie si de interventia echipelor de la descarcerare.


In urma accidentului, doar o persoana a scapat nevatamata. Este vorba despre o femeie, care se afla in masina cu sotul si socrul sau. Ea spune ca un automobil condus de o tanara care venea din sens opus a intrat pe banda lor de mers, iar impactul nu a mai putut fi evitat. Fata de 21 de ani, dar si ceilalti trei pasageri au ajuns la spital in stare grava. In cealalta masina, doi oameni au fost raniti.

Din cauza accidentului, circulatia a fost blocata mai mult de o ora in zona, iar soferii au fost indrumati sa foloseasca o ruta ocolitoare.

O clipa de neatentie se putea solda cu moartea unui om si in Timis. Duminica seara, un barbat care conducea un scuter a fost luat in plin de soferul unei masini, care, spun martorii, nu s-a asigurat atunci cand a patruns intr-o intersectie. In fata oamenilor legii insa, conducatorul auto a sustinut ca e nevinovat.

Din primele cercetari, autoturismul Dacia nu a acordat prioritate de trecere scuterului, sustin politistii. Soferul autoturismului a ramas pieton pentru trei luni.

Niciun comentariu:

Textad

Emag