Alege un sponsor

marți, 1 septembrie 2009

Accident Dambovita: Doi morti, dupa o ciocnire cauzata de pietrisul "uitat" in drum!

Putine si proaste, drumurile Romaniei duc direct la cimitir. Doi oameni in putere, care aveau copii acasa, au pierit in Dambovita dintr-o prostie uriasa a unor muncitori.

Un amestec de durere si revolta macina doua familii. Barbatii care au murit in masina erau cumnati. Cel care avea 39 de ani a lasat singure pe lume o fata de 12 ani si o nevasta gravida in luna a 7-a.

Victimele mergeau la serviciu, pe acelasi drum cunoscut de ani de zile. Doar ca, peste noapte, cineva a descarcat in mijlocul soselei pietris. Mormanul nu era semnalizat.

Surprins de acest obstacol ivit din senin soferul a intrat direct in malul de pietris. Masina s-a rasturnat si a nimerit pe contrasens, de unde venea un autoturism de teren cu doi pasageri la bord. Si acestia au ajuns la spital cu rani usoare.

Localnicii povestesc ca drumul este in reparatii si ca joi noapte doua basculante au descarcat criblura. Politistii i-au gasit repede pe cei din cauza carora s-au stins doi oameni.

Vinovatii, acuzati acum de omor deosebit de grav, au fugit cand au dat cu ochii de camerele de filmat. Sefii lor n-au putut fi contactati.

Niciun comentariu:

Textad

Emag