Alege un sponsor

vineri, 25 septembrie 2009

Beata si posibil drogata a sarit la bataie la politisti! VEZI VIDEO!

Ar fi fost un spectacol de circ reusit, spun politistii din Pitesti, daca eroina lui n-ar fi colindat pe strazile orasului. Soferita de 27 de ani pe care au oprit-o vineri dimineata bause atat de mult incat nici n-a putut sa coboare din masina.
Are 27 de ani si adora taria, dar si sofatul. Uneori, pe amandoua deodata.

Tanara era atat de beata vineri dimineata incat a adormit si pe un scaun cu rotile la Spitalului Judetean din Pitesti. Pe drum spre spital, unde urma sa-i fie luate probe de sange, a si inceput sa sforaie. A dormit in reprize, cu mici pauze in care ii injura si incerca sa-i loveasca pe politisti.

Politisti au fost socati cand au vazut etilotestul domnisoarei. 1,18 indica aparatul, adica o concentratie aproape dubla de alcool in sange.

In geanta, tanara avea si doua pliculete cu resturi vegetale, posibil droguri, cred politistii care le-au dat pentru analiza colegilor lor de la Narcotice. Culmea e ca in masina a urcat si un baiat, fara nicio teama.

Dupa ce i-au fost recoltate probele de sange, politistii au condus-o la masina lor pe tanara, cu scaunul cu rotile in care adormise iar. Deranjata din somnul adanc, fata si-a revarsat nervii in sediul politiei rutiere.

Tanara a ramas dormind pe un scaun in holul Politiei Rutiere. Cand se va trezi, si la propriu si la figurat, va afla ca are un dosar penal si ca a ramas pieton.

Niciun comentariu:

Textad

Emag