Alege un sponsor

marți, 1 septembrie 2009

Accident autocar Milova,DN7, Arad:13 oameni au ajuns la spital

38 de oameni si-au privit moartea in fata marti dimineata, dupa ce autocarul care ii aducea din Germania s-a rasturnat pe o sosea din Arad.

Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Milova, pe Drumul National 7, o sosea intens circulata. Soferul a facut o manevra brusca, pentru a evita un TIR care intrase pe contrasens si ii aparuse brusc in fata.

Au urmat momente de o panica teribila si oamenii inspaimantati au incercat sa iasa din autocar pe unde s-a nimerit. Cei mai multi au spart geamurile.

13 calatori au fost raniti, iar doi dintre ei sunt in stare grava, din cauza loviturilor seriose la cap. Ranitii au fost transportati urgenta la spital, cu mai multe ambulante.

Agentii au inceput verificarile si l-au audiat pe soferul TIR-ului, de la care vor sa afle ce cauta pe sensul opus de mers. In acelasi timp, pasagerii care nu au fost raniti au fost preluati de un alt autocar, cu tot cu bagaje, si transportati intr-o parcare apropiata, pana cand se va gasi o solutie pentru ei, sa isi continue drumul spre Bucuresti.

Dupa accident, traficul in zona s-a desfasurat pe o singura banda mai bine de o ora.

Niciun comentariu:

Textad

Emag