Alege un sponsor

marți, 1 septembrie 2009

Accident Ciolpani:Doi morti si doi raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent pe DN1

Viteza si imprudenta la volan au distrus o familie luni seara, in Judetul Ilfov. O fetita de 10 ani a murit, iar parintii ei au fost grav raniti intr-un accident extrem de violent.

Luni seara copila si parintii ei se indreptau spre casa, in Ploiesti. La Ciolpani insa, in Ilfov, moartea le-a iesit in cale. Martorii spun ca o masina de teren care venea cu viteza din celalalt sens a derapat si a lovit in plin autoturismul lor, iar apoi s-a oprit intr-un sant de pe marginea drumului. Masina celor trei a fost distrusa in urma izbiturii.

Copila s-a stins, in ciuda eforturilor medicilor, care s-au chinuit zeci de minute sa o resusciteze. Nu l-au putut salva nici pe soferul masinii de teren - un barbat de aproximativ 50 de ani, care, se pare, lucra in Bucuresti ca inspector de specialitate in constructii. Si-a pierdut viata dupa ce, in urma impactului, a fost proiectat afara din autovehicul.

Tatal fetei, director la o importanta firma de productie si distributie de carne de pui din Prahova, a fost transportat cu rani grave la spital. Mama copilei, de asemenea, a fost internata in stare critica.

Din cauza accidentului, DN1 a fost blocat timp de o jumatate de ora pe sensul de mers catre Ploiesti.

Singur impotriva tuturor! Pe contrasens, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti!

Niciun comentariu:

Textad

Emag