Alege un sponsor

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Accident Sibioara Constanta:Patru tineri au murit pe loc, intr-un accident rutier produs in Constanta!

Patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier petrecut in dreptul localitatii constantene Sibioara, din cauza vitezei excesive.

Potrivit politistilor de la Circulatie, Bogdan Cosmin Cazacu, in varsta de 19 ani, din Navodari, insotit de trei prieteni, doua fete si un alt baiat, conducea, sambata dimineata, in jurul orei 02.00, un autoturism Honda pe raza comunei Sibioara, dinspre DN 22 catre Navodari.

La un moment dat, la intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu si Ioan Slavici, din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat si a acrosat doi stalpi de iluminat public, situati pe partea dreapta a drumului, in sensul sau de mers.

In urma impactului foarte puternic, soferul si cei trei pasageri din masina, doua fete de 19 si 20 de ani si un alt tanar de 24 de ani, au murit pe loc.

La fata locului, a ajuns si un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta, pompierii reusind abia dupa doua ore de interventie sa scoata trupurile tinerilor dintre resturile masinii.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele si modul in care s-a produs accidentul.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag