Poata sa spuna "Multumesc!". El mai are carnet, spre deosebire de o doamna care a gonit cu 200, resprectiv 226 de kilometri la ora pe Autostrada Soarelui.

Masina femeii a trecut prin fata primului radar, instalat pe autostrada Bucuresti - Cernavoda, cu 200 la ora. Ceea ce inseamna ca soferul ar trebui sa ramana sigur fara permis pentru 90 de zile.

Al doilea radar, aflat la o distanta de zece kilometri, a surprins acelasi autoturism cu 226 de kilometri la ora. Asadar, o alta contraventie.

Tanara de la volan a aflat repede ca o vreme va merge mai mult pe jos, adica 180 de zile, si ca va plati si 900 de lei amenda.

In cateva clipe un alt sofer este prins cu 189, respectiv 183 de kilometri la ora. Bonus, pe langa amenda pentru viteza, mai are de dat alti bani pentru ca circula fara rovigneta si fara asigurare.

Foarte putini soferi stiu ca legea le permite politistilor sa-i amendeze de mai multe ori, pe acelasi drum, pentru aceeasi contraventie.

La aceasta actiune a Politiei a participat si presedintele Judecatoriei Calarasi ca sa vada cum stau lucrurile pe teren. La Judecatoria din Calarasi doar 10% dintre contestatiile soferilor au fost admise anul acesta.