Alege un sponsor

miercuri, 23 iulie 2008

Accident comuna argeşeană Bogaţi:Tânăr mort, după ce scuterul lui a fost spulberat de o maşină


Vacanţă sfârşită tragic pentru un băiat de 19 ani, din comuna argeşeană Bogaţi.

Întors de câteva zile din Spania, unde lucra de doi ani, băiatul a plecat cu scuterul, la o plimbare cu prietenii, însă nu a mai ajuns acasă. Tânărul îşi cumpărase scuterul de câteva zile, după ce visase la el luni întregi. Era foarte mândru: îl luase cu primii bani câştigaţi în Spania.

Aproape în faţa porţii, scuterul pe care îl conducea a fost spulberat de un bolid. Tânărul a fost proiectat la câteva zeci de metri şi nici măcar casca de protecţie nu l-a mai salvat.

Vinovaţi sunt ambii conducători implicaţi în accident, spun poliţiştii. Băiatul aflat pe scuter nu s-a asigurat când a schimbat direcţia de mers, iar şoferul maşinii parcă uitase piciorul pe acceleraţie.

Timp de două ore, cât au durat măsurătorile la locul accidentului, şoferul care l-a lovit nu s-a clintit din maşina poliţiei, de frică să nu fie linşat de rudele băiatului. Bărbatul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului, riscând până la şapte ani de închisoare.
Sursa

4 comentarii:

Anonim spunea...

soferul nu a fugit de la fata locului,pacat de cel decedat,dar el a fost vinovat,eram cu masina in spatele soferului auto.

Anonim spunea...

Sunt din comuna bogati si ii cun bn pe amandoi stiu care este povestea si va spun ca in proportie de 90%vinovat este scuteristul pt canu avea nici macar atestat'

soryn_punkt spunea...

nu conteaza faptul ca are sau nu atestat .. am mers pe putin 4 ani cu scuterul fara atestat .. si nu pe un singur model .. au fost chair vre-o 8 conteaza mult neatentia ca nu un act te face mai prudent ! nu ii cunosc .. probabil ca soferul nu a avut nici o vina .. dar !! "de oameni nevinovati sunt cimitirele pline " plus ca eu si inca vre-o 5-6 indivizi facem sport extrem de street am un scuter modificat pt. asa cv .. si repet nu un act te face mai inteligent !

Anonim spunea...

mai baieti inainte sa iesiti la drum cu o motocicleta asiguratiivaa ca si eu am patit-o

Textad

Emag