Alege un sponsor

duminică, 13 iulie 2008

Inconştienţa ucide din nou: patru morţi la ieşirea din Ploieşti!


Carnagiu sâmbătă noapte, pe DN72, la ieşirea din Ploieşti către Târgovişte. Patru vieţi, printre care şi a unei fetiţe de 10 ani, au fost secerate într-o clipă în urma unui accident de maşină.

O imagine cruntă pentru rudele şi prietenii veniţi în grabă la locul accidentului: în faţa lor, trupul unuia dintre tineri stă nemişcat, pe uşa întredeschisă a maşinii. Parcă ar vrea să se salveze din impactul nimicitor. Câţiva paşi mai încolo, in iarbă, zace trupul fără suflare al altei victime, aproape pierdută printre rămăşiţele celor două maşini făcute praf.

Acul kilometrajului a înţepenit la 110 kilometri pe oră. Tânărul parcă s-a grăbit spre moarte. A plecat împreună cu un alt prieten, de 19 ani, de la discotecă. Pe drum însă, gropile de pe şosea i s-au părut insuportabile şoferului de 23 de ani, care s-a gândit că ar fi o idee bună să treacă pe contrasens. Până când a lovit frontal o Dacie, care venea regulamentar. Un moment fatal, atât pentru vitezoman şi pentru prietenul de pe locul din dreapta, dar şi pentru şoferul Daciei şi fetiţa lui. Mama fetiţei, grav rănită, se zbate între viaţă şi moarte, la spital.

Circulaţia între Ploieşti şi Târgovişte a fost blocată două ore din cauza accidentului. În urmă cu aproape o lună, alte două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident în aceeaşi zonă, încercând să evite o groapă din şosea.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

acel drum mie unu`mi lasa de dorit ... este foarte circulat se intampla foarte multe accidente pe el iar autoritatile nu fac nimic in aceasta privinta... dar am uitat traim in romania... cat om mai trai... acei tineri imi erau prieteni si foarte buni soferi dar daca era un drum bun nu se mai intampla nenorocirea care s-a intamplat... cu toate ca este vina lor.

Anonim spunea...

acei doi tineri era de la mine din sat inca numi sa cred ca nu mai sunt.Erau asa de plini de viata...dar asta nu mai putem sa facem nimic

Textad

Emag