Alege un sponsor

luni, 4 august 2008

Accident Borsa, Continuă cercetările în cazul echipajului de poliţie atacat la Borşa


Poliţiştii din Maramureş reiau ancheta în cazul echipajului de poliţie atacat la Borşa după ce a reţinut un tânăr turbulent.

Cei zece suspecţi audiaţi duminică seară au fost lasaţi să plece acasă după mai multe ore de dat declaraţii. Printre ei se află şi bărbatul care i-a ameninţat cu pistolul pe cei cinci poliţişti. Aceştia sunt în continuare în spital, unde au fost internaţi după ce duba de intervenţie a fost tamponată de o basculantă.

Episodul pare desprins dintr-un film cu gangsteri. Cinci poliţişti din Borşa ridică un tânăr violent dintr-un bar şi pornesc cu el spre secţie. Pe drum, două maşini - ună fără numere, cealaltă cu plăcuţe de Italia - i-au urmărit cu intenţia evidentă să-i blocheze, spun cei care anchetează acum cazul.

La un moment dat, unul dintre vehicule i-a "înghesuit" pe şosea, după care celălalt i-a tamponat din spate. Urmăritorii au trecut apoi în faţa dubei, au frânat brusc, iar unul dintre ei ar fi scos un pistol pe geam. Doi dintre poliţişti au reacţionat imediat: au tras câteva focuri spre pneurile vehiculului.

Ambele autoturisme s-au făcut nevăzute, însă de pe sensul opus a apărut o basculantă care a izbit în plin maşina de poliţie. Cei cinci agenţi, cât şi tânărul reţinut au scăpat cu răni uşoare. Acesta din urmă are o cu totul altă variantă a poveştii.

Poliţiştii spun că 20 de persoane, printre care tatăl şi fraţii celui reţinut de ei, şi-a făcut imediat apariţia la locul accidentului. Grupul i-ar fi ameninţat minute bune, până când alte două echipaje de poliţie le-au venit în ajutor.

Ancheta care va fi reluată astăzi urmează să stabilească firul evenimentelor şi capetele de acuzare ale suspecţilor.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag