Alege un sponsor

marți, 5 august 2008

Accidente rutiere cu scandal, în Capitală

Pe Şoseaua Ştefan cel Mare, câţiva oameni s-au certat de mama focului cu un şofer irakian care, circulând cu viteză mare, a intrat în maşinile lor parcate.

Locatarii au ieşit în stradă deranjaţi de un zgomot puternic. O maşină de lux a intrat în alte două, parcate în faţa unui bloc. Mai mult, a şi lovit uşor o persoană care cobora dintr-o maşină parcată. Propietarii şi-au ieşit din fire, mai ales că nu se puteau înţelege cu şoferul şi prietenii săi irakieni.

Martorii povestesc că şoferul irakian venea cu viteză şi nu a mai putut opri la timp la trecerea de pietoni. Ca să nu lovească autoturismele din faţă, a virat dreapta, în parcare. Irakianul se va alege cu o amendă şi va fi obligat să plătească toate daunele.

La Stadionul Cotroceni, după concertul Iron Maiden, poliţiştii au fost nevoiţi să-i pună cătuşele unui tânăr care a lovit două maşini. Băiatul avea şi de ce să fie recalcitrant: nu doar că băuse bine înainte să urce la volan, dar nu avea nici carnet.

Aflat la volan, tânărul a lovit un alt autovehicul, iar şoferul acestuia a apelat la un poliţist. Băiatul nu a vrut să-şi decline identitatea poliţiştilor şi nici să efectueze testul alcoolemiei. El susţinea că nu a fost la volanul maşinii. Strânsoarea cătuşelor l-a făcut însă să se dea pe brazda.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag