Alege un sponsor

sâmbătă, 30 august 2008

Accident Brasov, Sighisoara: Carnagiu intre Brasov si Sighisoara. Trei oameni au murit

Un microbuz plin cu calatori a intrat, marti noapte, pe serpentinele de pe Dealul Bogatii intr-un tir care venea din sens opus, dupa care a plonjat in rapa de la marginea drumului.

Trei vieti s-au sfarsit, iar alte patru sunt in mare pericol dupa impactul devastator. In urma loviturii, microbuzul a ajuns intr-o ripa adanca de 25 de metri, iar pasagerii au zburat cu tot cu scaune in partea din fata a masinii.

In microbuzul care venea de la Bistrita erau soferul si sase pasageri. Conducatorul auto si doua femei au murit pe loc. Alte doua pasagere si un barbat au ajuns la spital cu rani grave, iar o alta victima se chinuie si acum la terapie intensiva.

Soferii care veneau dinspre Bistrita, din aceeasi directie cu microbuzul, povestesc ca soferul acestuia a condus imprudent tot drumul. Depasea pe linie continua. Un coleg chiar i-a facut semn cu farurile pentru a-l determina sa conduca mai prudent.

Salvatorii au ajuns cu greu la victimele accidentului. Ambele masini erau intr-o pozitie instabila, pe o panta foarte abrupta. Inainte sa intervina, pompierii de la descarcerare au fost nevoiti sa lege microbuzul. Impactul a fost atat de puternic, incat toti pasagerii au fost aruncati in fata cu scaune cu tot.

Pompierii si medicii de la Ambulanta si SMURD au muncit aproape o ora pana cand au reusit sa-i elibereze pe toti. Conducatorul auto si doua femei si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au ajuns in stare grava la spital. Medicii spun ca cei trei au suferit politraumatisme craniene si fracturi de membre.

Din cauza accidentului, drumul european 60 a fost blocat aproape trei ore intre Brasov si Sighisoara pe ambele sensuri, iar cozile de masini s-au intins pe cativa kilometri.
Soferul tirului cu care s-a ciocnit microbuzul, desi nu a fost ranit, a trecut prin momente teribile. El povesteste socat cum a vazut masina pe sensul lui de mers. A tras stanga, dar si soferul microbuzului a tras dreapta.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag