Alege un sponsor

marți, 19 august 2008

Accident Ferarri Timisoara: Cursă nebunească sfârşită tragic, la Timişoara! Un bărbat a murit

Filmul acţiunii pare ireal: un Ferarri care făcea, se pare, o întrecere cu o altă maşină a intrat în depăşire pe linia continuă, s-a lovit de un taxi şi a ajuns pe trotuar.

Şoferul taxiului, care mergea pe banda a doua, povesteşte îngrozit că, la un moment dat, a văzut că un Ferarri încearcă să îl depăşescă. Nu a reuşit pentru că l-a agăţat pur şi simplu, aşa încât maşina lui s-a răsucit, iar în întoarcere a împins bolidul pe trotuar.

Se pare că cel care conducea bolidul nu şi-a putut controla maşina şi a trecut de-a dreptul peste un bărbat de 27 de ani care se afla cu prietena lui. De aici s-a oprit tocmai într-un cap de pod. Apoi, şoferul, împreună cu o tânără care se alfa în maşină, s-au urcat într-un alt autoturism şi au fugit de la locul accidentului. Se pare că au plecat exact cu maşina cu care făceau întrecere.

Bărbatul lovit pe trotuar a murit în ambulanţa care îl ducea la spital. Prietena lui se află în stare gravă la spital. În taxi se aflau două femei şi doi copii care au scăpat teferi. Poliţia face acum o anchetă pentru a-l identifica pe şoferul bolidului.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca scapa gunoiul o sa mor cu militia de gat. sau cu copii lor. mai vedem.

Anonim spunea...

fi sigur ca va scapa cu, dupa cum sa si anuntat poate primi pana la 5 ani daca se gaseste vinovat, deci vreo 2-3 ani cu suspendare sau cine stie ce porcarie.
Traiasca justitia romana , ai bani faci ce te taie capu , abia astept sa ma realizez si eu financiar sa imi pot face de cap ca doara cine o sa-mi faca ceva , voi cumpara politisti, avocati, voi face CE VREAU EU ....c-am asa ar suna sloganul romanului cu bani .

Textad

Emag