Alege un sponsor

luni, 4 august 2008

Accident Campia Turzii,A vrut să ajungă mai repede la familie, dar a sfârşit într-un accident!

Un şofer care plecase din Roma a murit, în această dimineaţă, la intrarea în oraşul Câmpia Turzii. A condus peste 1.500 de kilometri, fără să se odihnească. La un moment dat, a tras brusc de volan spre marginea şoselei şi a intrat într-o remorcă. A murit pe loc.

Din primele cercetări, se pare că şoferul a adormit la volan, după ce a condus ieri toată ziua. Plecase de la Roma şi se îndrepta spre Piatra Neamţ, însoţit de fratele său, prietenele lor şi un copil de 3 ani. Făcuse un scurt popas în Oradea, dar n-a avut răbdare să stea prea mult ca să se odihnească. Îşi dorea să ajungă mai repede acasă, la familia lui.

În accident au fost răniţi grav şi pasagerii maşinii. Toţi au fost transportaţi la Clinica de chirurgie 1 din Cluj. Copilul în vârstă de 3 ani, aflat în maşină, a avut noroc şi a scăpat teafăr.



Într-un moment de oboseală, şoferul a virat brusc pe prima bandă şi a intrat sub o remorcă parcată pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul aflat la volan a murit pe loc, strivit de cabina făcută praf.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

am fost acolo lam vazuth pe jos mort

Textad

Emag