Alege un sponsor

luni, 4 august 2008

Accidente Otopeni:Adolescentă omorâtă pe o trecere de pietoni de pe DN 1

O urmă de sânge care pare fără sfârşit e mărturia cumplită a unei tragedii petrecute duminică noapte în Otopeni. Sub ochii familiei, o adolescentă a fost ucisă de un şofer care conducea pe DN1 ca la curse, potrivit martorilor.

Conducătorul auto a lovit tânăra în plin, pe o trecere de pietoni şi a târât-o aproape 60 de metri pe asfalt. Când şi-a văzut fiica fără viaţă, mama ei şi-a pierdut cunoştinţa. La tragedie au asistat şi cei trei fraţi minori ai tinerei.

Ana-Maria încă nu împlinise 18 ani. Venise duminică seară din Teleorman împreună cu mama şi cei trei fraţi ca să-şi vadă nişte rude din Otopeni. O maşină care gonea nebuneşte a spulberat-o pe trecerea de pietoni.

Familia abia a apucat să vadă bolidul. Şoferul a reuşit să oprească maşina după ce a mai parcurs 60 de metri. Şoferul susţine că fata ar fi traversat prin loc nepermis şi că ar fi încercat s-o evite. Auzindu-i cuvintele, mulţimea strânsă în jurul lui a fost gata să-l linşeze.

Primele cercetări ale poliţiei au demonstrat că fata a fost lovită pe trecerea de pietoni. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă pentru omor din culpă până la şase de ani de închisoare.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnii mei ana-maria era colega cu mine de servici daca acestiu om nu i se acorda macar 50 de ani de puscarie va fi bataie de joc a omorat o fata nevinovata ana nu te vom uita niciodata

Anonim spunea...

A SCAPAT ACEST CRIMINAL CHIAR L-AM VAZUT LA VOLANUL UNEI MASINI.OARE CHIAR NU EXISTA LEGE SI PT OAMENII CU BANI OAREEEE.......

Textad

Emag