Alege un sponsor

vineri, 22 august 2008

Accident Mamaia: Două ski-jet-uri s-au ciocnit la Mamaia! Patru tineri căutau senzaţii tari

Anchetatorii au aflat că se îndreptau intenţionat în viteză unii spre alţii, cu gândul să schimbe direcţia în ultimul moment.

Turiştii care înotau în mare în zona unde s-au ciocnit cele două ski-jet-uri spun că una dintre ambarcaţiuni era condusă de un băiat, iar în spate stătea o fată. Pe celălalt ski-jet se afla în faţă o fată şi în spate un băiat.

Martorii spun că tinerii care conduceau ambarcaţiunile s-au îndreptat în viteză unul spre celălalt. În momentul în care ski-jet-ul codus de fată ar fi trebuit să schimbe direcţia ca să nu se ciocnească s-a petrecut incidentul. Un val mai puternic l-a împins peste cealaltă ambarcaţiune.



Una dintre fete a fost rănită la cap, iar cealaltă avea lovituri la mâini. Unul dintre băieţi, în schimb, s-a rănit în zona coloanei vertebrale.

Întrucât viaţa lor nu a fost pusă în pericol, cei trei tineri nu au fost internaţi. Ei au refuzat să rămână în spital, pe motiv că vor să fie trataţi la o clinică privată.

Se pare că cei patru tineri s-au cunoscut la Mamaia în urmă cu câteva zile. Fetele sunt din Bucureşti, iar băieţii din Drobeta Turnu Severin.

Costineşti: un mort şi un rănit grav după ce două ski-jet-uri s-au ciocnit
Totul s-a petrecut chiar lângă un punct al salvamarilor, care au avut timp să ajungă la ei şi să îi aducă la mal pe răniţi.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag