Alege un sponsor

luni, 25 august 2008

Accident grav langa Brasov! Un mort si sase raniti grav

Pompierii si medicii de la ambulanta s-au straduit zeci de minute sa scoata oamenii din masinile transformate in epave insangerate.

Doua masini s-au ciocnit frontal, dupa ce soferul uneia dintre ele a fortat o depasire peste linia continua. Soferul care a provocat tragedia, un taximetrist, se intorcea se pare de la un alt accident, in care murise un coleg al sau. La intoarcere, a intrat parca orbeste intr-o depasire in curba.

Primii care au incercat sa-i ajute pe raniti au fost soferii care treceau prin zona. Opt ambulante plus echipajele de pompieri au sosit imediat la locul accidentului.

Sapte victime au suferit traumatisme multiple. Acestea au fost stabilizate la fata locului si transportate apoi la spital. Patru tineri aflati in taximetru au fost grav raniti. Unul dintre ei a murit la scurt timp, in spital, din cauza loviturilor la cap. Politistii au stabilit ca vina ii apartine soferului imprudent.

Drumul European 60 a fost blocat pe ambele sensuri aproape doua ore, pana cand masinile au fost indepartate de pe carosabil.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag