Alege un sponsor

miercuri, 27 august 2008

Accident Suceava: ambulanta "deturnata" de rudele unei fete ranite in accident!

Cursa infernala pe o sosea din Iasi, unde mai multe masini de politie s-au chinuit sa opreasca o salvare condusa de un sofer amenintat cu un cutit!

Rudele unei tinere ranite intr-un accident de scuter au silit echipajul sa o duca pe fata la spitalul pe care l-au ales ei. Abia dupa ce au facut mai multe filtre, politistii au reusit sa-l scape pe soferul salvarii de amenintare.

Fata de 18 ani cazuse cu scuterul, iar cand a venit ambulanta la ea, tatal si fratele tinerei s-au urcat cu forta in masina. Echipajul a luat drumul spitalului din Suceava, dar rudele pacientei au cerut sa nu fie dusa acolo ci la Iasi, unde, din punctul lor de vedere, sunt medici mai buni.

Amenintat cu cutitul, soferul a schimbat drumul, dar a reusit sa le ceara ajutor prin statie colegilor de la dispecerat. Politistii au aflat despre ambulanta "deturnata", au oprit-o si le-au dat jos din masina pe rudele tinerei. Ea a fost dusa mai departe la spitalul de neurochirurgie din Iasi, iar fratele si tatal ei au fost amendati fiecare cu 200 de lei.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag