Alege un sponsor

sâmbătă, 30 august 2008

Accident Buzau: cinci morti intr-un accident rutier grav

Trei copii, cu varste intre 3 si 6 ani, au murit impreuna cu parintii lor, intr-un accident de circulatie petrecut pe drumul European 85, in apropierea localitatii Glodeanu Sarat.

Se intorceau cu totii din vacanta de la mare si mergeau spre casa, la Suceava. Un sofer angajat intr-o depasire imprudenta a intrat insa pe contrasens si i-a izbit in plin.

Cele doua masini care zac aproape descompuse pe marginea drumului sunt dovada clara a fortei cu care s-a produs impactul. Familia care se intocea de la mare nici nu a apucat sa isi dea seama ce se intampla. Parintii si cei trei copii au murit pe loc, cand un sofer din Bucuresti i-a izbit frontal.

Politistii nu au dubii: soferul din Bucuresti este singurul vinovat pentru producerea accidentului. S-a angajat haotic intr-o depasire si a ajuns pe contrasens.

Masina in care se afla familia cu cei trei copii a fost spulberata. Trupurile oamenilor au fost recuperate de undeva din camp. Medicii n-au putut decat sa constate decesul celor doi soti si a celor trei copii.

Singurul supravietuitor al nenorocirii este chiar soferul vinovat. Barbatul a fost operat vineri noapte, la Spitalul de Urgenta din Capitala, iar acum se afla sub supraveghere, la terapie intensiva. Are leziuni la bazin, fractura de femur si leziuni ale organelor interne. Daca va scapa, il asteapta ani grei de inchisoare.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag