Alege un sponsor

luni, 25 august 2008

Accident pe 2A, in apropierea localitatii Mihail Kogalniceanu: Zdrobiti pe sosea! Trei morti si cinci grav raniti

Soferii si unul dintre pasageri au murit striviti, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe drumul national 2A, in apropierea localitatii Mihail Kogalniceanu.

Tragedia a avut loc cand unul dintre soferi a depasit neregulamentar coloana de automobile. Masina sa a ajuns pe contrasens si s-a izbit violent de un alt autoturism.

Radarul amplasat la un kilometru de la locul accidentului a surprins ultimele momente inainte de impact. In timp ce trupurile victimelor erau recuperate pe marginea drumului telefonul unuia dintre morti a inceput sa sune. Nimeni nu s-a incumetat sa raspunda si sa dea vestea ingrozitoare.

De vina a fost soferul unei Dacii, un barbat de 43 de ani din Constanta, care a murit pe loc.

In masina pe care a spulberat-o erau 5 persoane din localitatea constanteana Garliciu, care se intorceau de la serviciu, de la Santierul Naval din Constanta. Conducatorul si cel din dreapta sa s-au stins rapid, iar ceilalti trei sunt in stare grava la spital.

Sambata noapte, pe DN1, la intrarea in localitatea Ciolpani, o masina a spulberat o caruta care facea o manevra la stanga. Atelajul nu avea nici un fel de semn reflectorizant asa ca soferul l-a vazut prea tarziu si nu a apucat sa-l evite.

Carutasul si sotia lui au fost spitalizati in stare grava. Calul a fost aruncat cativa metri in urma impactului. Caruta s-a rupt in doua din cauza izbiturii si a fost proiectata la aproape 100 de metri departare.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag